Bijzonder overnachten in een

blauw huisje aan het water
DSCF5185.jpg
DSCF5360.jpg

Jisp, Noord-Holland

 

Een blauw huisje in Jisp.

 

Gelegen aan het water, met uitzicht over de weilanden en inclusief kano om het avontuur op te zoeken. Een bezoek aan dit huisje is hét moment om de Zaanstreek te leren kennen. Wij sliepen twee nachtjes in dit knusse huisje aan het water.

Stap maar in de kano!

 

Het huisje is geschikt voor twee personen en staat in de achtertuin van de eigenaren. Tussen het huisje en het huis van de eigenaar ligt een mooie tuin, dus je hebt genoeg privacy. Vanuit de woonkamer kijk je over het water en wanneer het zonnetje zakt, is het adembenemend mooi. Wanneer we aankomen is de eigenaresse aanwezig en ze verteld ons dat het huisje voorheen een schilders atelier was. Na een korte rondleiding zet ik Kian zijn campingbedje op, leg ik hem op bed en plof ik op de bank. Gewoon om even te genieten van het uitzicht. 

 

 

 

 

 

 

Spelletje spelen?

Beneden vind je de woonkamer, keuken, eethoek, badkamer met douche en, niet onbelangrijk, een kast vol spelletjes. Wanneer je de trap op loopt, vind je de slaapkamer met tweepersoonsbed. Via de openslaande deuren kom je op een ruim terras met loungeset, vuurschaal en picknicktafel. Een heerlijke plek voor een ontbijtje dat de eigenaar graag voor je klaarmaakt. Al is de keuken ook prima om lekker zelf aan de slag te gaan!

 

 

 

 

 

 

Op ontdekking

Hoe leuk is het om per kano de omgeving te verkennen! De tweepersoonskano vind je in het water achter het huisje. Ook is het mogelijk twee fietsen of suppen te huren. Ik kies voor de kano en kano een stukje langs de huizen zo het natuurgebied in. Op nog geen 20 minuten rijden (of fiets er naartoe) vind je de Zaanse Schans.  Een kleurrijk dorp met oud Hollandse winkeltjes met snoep, kaas en chocolade. Je blijft hier foto's maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook hier slapen? Boeken kan via deze link! Veel plezier! 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-