Bijzonder overnachten 

in een Igluhut
DSCF7209.jpg
DSCF7151.jpg

Callantsoog, Nederland

 

Een Igluhut aan de Nederlandse kust. Op de karnemelkplaats in Callantsoog staan drie té gekke accommodaties en ik testte er eentje uit.

 

De zon schijnt, het is warm en een reservering bij strandtent WOEST voor het avondeten is gemaakt. Een heerlijk weekend in het vooruitzicht.

 

Boek met 10% korting! Scroll even naar beneden. 

Klein en knus


Igluhut De Boet is een nachtje onze slaapplek. Deze is geschikt voor twee personen en beschikt over een bedstee met tweepersoonsbed, kleine woonkamer met bank, een keuken met tweepits kookplaat en een badkamer met douche en toilet. Alles is ruimer dan je denkt en voor twee personen heb je meer dan genoeg ruimte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETEN AAN ZEE
Op nog geen tien minuten lopen vanaf de karnemelkplaats vind je het strand van Callantsoog. Iets verder vind je strandtent WOEST waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Oja, en voor lekkere drankjes voor een borrel aan zee. Vergeet ook niet om een ijsje te halen bij IJssalon IJsie Prima. Hier verkopen ze het lekkerste ijs van
Nederland en dat is écht waar. Bestel dus gerust een flinke ijscoupe als je er dan toch bent. ;)
 

 

 

 

 

 

BBQ AAN
Geen zin om uit eten te gaan? Bij de Igluhut mag je bbq'en op een elektrische bbq. Een stopcontact hiervoor vind je buiten bij het terrasje voor de deur. Bbq aan en lekker buiten zitten tot je de zon achter de duinen ziet verdwijnen. Ik vind dit op en top genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KORTING
Wil je ook de Igluhut ontdekken? Boek nu met 10% korting op je verblijf. (niet op de schoonmaakkosten en toeristenbelasting) Vermeld de code RENSKE10 bij 'opmerkingen' op de website van de karnemelkplaats of stuur een mail naar info@karnemelkplaats.nl. Geldig tot 29 oktober voor de drie Igluhutten.

 

 

Deel dit bericht op social media!

-