Renske ontdekt

 

Laten we ontdekken! Ik laat zien dat dichtbij ook heel bijzonder kan zijn. 

Ben je eigenaar van een (te) gekke slaapplekken en wil je dat ik langskom?

Of wil je een product promoten via mijn website of socials. Laat het me weten!

DSCF9806_1000 (1).jpg

 

 

Zoveel te ontdekken

Mijn naam is Renske Borst en sinds een aantal jaar ben ik de trotse eigenaar van deze website. Ik ga op avontuur en ontdek nieuwe (te)gekke slaapplekken. Zo sliep ik in tipi’s, boomhutten, een wikkelhouse, het Lloyd hotel, een yurt en ontdekte ik het King Kong hostel en de torenkamer van Hotel New York. Ik laat zien dat dichtbij ook heel bijzonder kan zijn.

 

MAIL RENSKE

Laten we samen ontdekken

 

Ik ontdek (te)gekke slaapplekken in voornamelijk Nederland en België, om jullie te laten zien dat dichtbij ook heel bijzonder kan zijn.  Ga sterrenkijken vanuit een sterrenkubus, ga varen op een kampeervlot,  slaap in de torenkamer van Hotel New York of kruip achter het stuur van een hippie busje. De mooiste dingen gebeuren als we uit onze vertrouwde omgeving stappen. Mijn website is een verzameling van bijzondere slaapplekken. Om jullie te inspireren er even op uit te gaan, je mobiel links te laten liggen en te onthaasten. 

 

Gent.png

 

 

 

Video of foto’s laten maken? 

 

Als ontdekker en ontwerper sta ik altijd open voor nieuwe avonturen. Zo ging ik een week lang naar Ibiza om de getaway van het Zakenmeisje.nl te filmen, fotograferen en portret foto's te maken van de deelnemers. Ik maakte verschillende video’s voor Vintage Road Trips en vlog ik er tijdens mijn uitstapjes flink op los. Ben je opzoek naar een enthousiaste fotograaf, contentcreator, cameravrouw en/of editor om content te creëren? Bel of mail gerust! Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden. 

 

De auteursrechten van alle foto's en video's gemaakt door Renske Ontdekt de Wereld liggen in alle gevallen bij Renske Borst. Foto's en video's mogen zonder toestemming niet worden gebruikt tenzij Renske Ontdekt de Wereld hier persoonlijk toestemming voor heeft gegeven. 

 

ibiza.png

 

Renske een bijzondere slaapplek laten ontdekken.

Ben jij de eigenaar van een bijzondere slaapplek die je graag wilt promoten? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Boek: (te)gekke slaapplekken in Nederland

In 2017 publiceerde ik mijn eerste boek: (Te) Gekke Slaapplekken. Dat boek is inmiddels uitverkocht. In het voorjaar van 2021 kwam mijn tweede boek uit met nóg meer te gekke slaapplekken! Het derde boek met 50 nieuwe (te)gekke slaapplekken ligt oktober 2021 in de winkel. 

 

 

 

 

 

 

 

Testimonials

 

'You make me feel sooooo proud! Waw! Wat een voortreffelijke stuk heb je geschreven!
En de foto's! Mijn ogen uitgekeken!' - King Kong Hostel

 

'Renske verbleef op een prachtige zomers lente weekend in de Ger. Voorafgaand en tijdens het verblijf hebben we goed contact gehad. Renske is een vriendelijke en vrolijke verschijning die bij ons altijd welkom is!' - Yurt, Renkum

 

Bedankt voor de leuke en mooie foto's en de zorg die je daaraan besteed hebt!
Heel leuk en het was een prettige ontmoeting!' - Warmgroen

 

‘Wat een prachtige foto’s en blog!! Dank je wel voor je spontane mooi geschreven blog. Het was absoluut de moeite waard om jullie langs te laten komen. Fijn dat er nog mensen zijn die het leven waarderen zoals het kan zijn eenvoudig en puur.’ - Designwagen 

'Wat een leuke blogpost weer! Het ziet er super uit! Je bent altijd welkom in ons hotel.' - Lloyd Amsterdam

'Echt heel leuk dat je er was en we zijn fan van de geweldige 'ree by night' foto die je maakte. Prachtig!' - Voscheheugte

 

'Wat een superleuke foto's en blog heb je gemaakt! Superthanks voor deze mooie publicatie.' - Hotel Finch

 

 

-