Bijzonder overnachten in

een Forest Cabin
DSCF5450.jpg
detail.jpg
Slootdorp, Nederland

 

De naam van deze camping zegt eigenlijk al genoeg:

 

Het bos roept is een camping midden in de bossen. Je kunt hier kamperen of een van de vier accommodaties boeken. Zoals de Forest Cabin, ontworpen en gebouwd door de eigenaar zelf.

Het bos roept!

 

Ik overnacht samen met mijn vriendin Imane een nachtje in de Forest Cabin. Het is even rijden maar dan kom je wel op een heel bijzondere plek in de bossen. Deze accommodatie ligt namelijk in de nok van Noord-Holland. In Slootdorp om precies te zijn. 

 

 

 

 

Lekker knus

De Forest Cabin ligt helemaal achterin het terrein. De zon schijnt en we maken een korte wandeling naar dit pareltje. Want echt, wat ziet dit er leuk uit. De cabin is geschikt voor twee personen. Het beschikt over een tweepersoonsbed, mini keuken met tweepits kookplaat, ronde eettafel en zithoek. Ook vind je in de cabin een gezellige houtkachel om het warm te stoken. Een toilet is ook aanwezig net als een vuurschaal en houtkachel voor buiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een douche mag je gebruik maken van het badhuis. Hier vind je een privé ruimte met warme douche. Maar veel leuker is de buitendouche naast de cabin! Ook deze is warm en helemaal afgeschermd. Ik vond het heerlijk wakker worden. Het voelt een beetje als een dagje wellness, maar dan anders. 

 

 

 

 

Dit is zo lekker!

In de ochtend bezorgen ze een uitgebreid ontbijt met streekproducten. Het brood is nog warm en we bakken de eitjes die erbij zitten. Naast de sapjes vind je in de ontbijtmand ook yoghurt, granol, fruit, noten- krentenbrood en verschillende soorten beleg. Zet er lekker een kopje koffie bij en je dan kan nu al niet meer stuk. 

 

 

 

 

Wadden

In de omgeving is meer dan genoeg te doen. Ga wadlopen of breng een bezoek aan de waddeneilanden! Ook loop je vanuit de camping zo het bos in voor een flinke wandeling. Je kunt ook plaats nemen in de kas, met de mogelijkheid om te koken. Al is dit vooral handig voor kampeerders op het terrein. Het is wel een hele gezellige plek om lekker op de bank te ploffen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga op ontdekking!

Wil je deze plek zelf ontdekken? Via deze link boek je een accommodatie! Veel plezier! Maak er een onvergetelijk weekend van.

 

 

Deel dit bericht op social media!

-