Bijzonder overnachten in

Hotel Finch
DSCF6765.jpg
DSCF6836.jpg
Deventer, Nederland

 

Even weg in deze gekke tijd is waar veel mensen op dit moment behoefte aan hebben.

 

Een staycation in eigen land. Gelukkig is er zelfs nu meer dan genoeg te ontdekken op een veilige manier. Zo ontdekte ik Hotel Finch in Deventer samen met mijn vriend Milton.

Nog een plaatje!

 

De hotel sfeer zoals deze normaal is, daar hebben we niet van kunnen proeven. Zoals de bruisende bar als centraal punt van het hotel. Met verschillende cocktails en lekkere hapjes op het menu. Maar zelfs nu de bar dicht is, voelt het hotel als een gezellige woonkamer. Na een warm welkom lopen we naar onze Boutique

kamer.

 

 

 

 

Makarons

De kamer is geschikt voor 2 personen en beschikt over een douche en wastafel. Verder is de kamer heerlijk licht door de grote raampartij. De platenspeler staat al aan wanneer we de kamerdeur openen. In de hoek op het tafeltjes ontdek ik al snel het schaaltje met makarons, brownies en nootjes. Wat leuk zeg! Dit zie je niet in ieder hotel. Ook is het mogelijk om een flesje wijn te openen. Deze bieden ze op je kamer aan voor 20 euro.

 

 

 

 

 

 

Sfeervol Deventer

Nadat we onze spullen hebben uitgepakt kleden we ons warm aan voor een wandeling door Deventer. De straten zijn nog versiert met lampjes en kerstbomen. Zo sfeervol! We lopen naar het grote plein en drinken een choco to go. We slenteren door de smalle straatjes en bewonderen pittoreske huisjes in vrolijke kleuren.

 

 

 

 

 

 

Goed begin

Na een flink wandeling door het centrum van Deventer, door het park en weer terug langs het water ploffen we neer op bed. Tijd voor een heerlijk warme douche, eten bestellen en een film vanuit bed. Er zijn tal van mogelijkheden om eten te bestellen. Deze bezorgen ze helemaal tot aan je kamer deur! De volgende ochtend wordt er een heerlijk ontbijt bezorgd op de kamer. De tijd van bezorging mag je zelf aangeven. Het is een onwijs uitgebreid ontbijt met verse koffie, broodjes, yoghurt, donuts en noem maar op. Dit krijgen we allemaal niet op. 

 

 

 

 

 

 

Op naar Deventer!

Hotel Finch is hét stedentrip hotel van 2020 en dat begrijp ik helemaal. Sfeervol, warm, kleinschalig en in het centrum van en hele gezellige stad. Een aanrader! Boek je kamer in Boutique Hotel Finch hier!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-