Bijzonder overnachten

in Amsterdam
DSCF4939.jpg
DSCF4758.jpg
Amsterdam, Nederland

In het centrum van Amsterdam vind je dit pareltje van een appartement.

 

Sfeervol ingericht met vintage spullen. Op de salontafel staat een porseleinen hond die we Willen noemen en op de bovenverdieping vind je een bubbelbad voor twee! Een fijne plek om Amsterdam te ontdekken.

Vintage op zijn best

 

Dat er aandacht is besteed aan de inrichting van deze accommodatie is wel duidelijk. Over ieder hoekje  is nagedacht.  De eigenaresse werkte voorheen als interieurfotografe en heeft van iedere plek in huis een fotogenieke plek gemaakt. 

 

 

 

 

 

 

Overtoom

Vanaf de bank in de woonkamer kijk je op de Overtoom waar fietsers, auto's en trams passeren.  Op nog geen 100 meter lopen vind je een AH voor boodschappen. Het appartement beschikt over een ruime keuken om flink uit te pakken. Dek de tafel met het mooie, vintage servies uit de kast,  steek de kaarsen aan en proost op je weekendje Amsterdam!

 

 

 

 

 

 

Op naar boven

Via de houten trap in de woonkamer kom je op de bovenverdieping. Hier vind je een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed, een mintgroene badkamer met bubbelbad en een extra kamer om te slapen of om te schommelen in de schommelstoel voor het raam. 

 

 

 

 

 

 

Het Vondelpark

Vanuit je slaapkamer kijk je zo het Vondelpark in en wanneer je de keukendeur opent, sta je op een ruim balkon. Zet in de avond gezellig de buitenlampjes aan en geniet van je balkon in hartje Amsterdam!

 

 

 

 

Op naar Amsterdam!

Zin gekregen in een weekendje Amsterdam? Deze bijzondere slaapplek is te boeken via Airbnb.  Vergeet dan vooral niet na het ontdekken van Amsterdam, het bad vol te laten lopen en even te onthaasten. 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-