Slapen in een

vierseizoenen huisje
DSCF5916.jpg
DSCF5936.jpg
Heythuysen, Limburg

 

Vorig jaar bracht ik al een bezoek aan deze fijne plek.

 

Geit Saartje heb ik weer een dikke knuffel gegeven, net als mini geitje Alex. Het is 26 graden en de bomen zitten vol met roze bloesem. Het vierseizoenen huisje is een nachtje ons verblijf. Inclusief hottub en zwembad, genieten!

Slapen naast Johnny de Mol

 

Johnny de Mol, Barry Atsma, Rowwen Hèze, Hadewych Minis, Lieke van Lexmond, Georgina Verbaan en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ze brachten allemaal een bezoek aan Buitengoed de Gaard.

 

Het vierseizoenen huisje is één van de fijne accommodaties op Buitengoed de Gaard. Het huisje is geschikt voor zes personen en omgeven door een grote tuin met  zwembad en hottub. We besluiten in de torenkamer te slapen. Een kamer met een rijke geschiedenis, hier speelde namelijk de harmonie l´Union op 13 september 1886 voor het eerst haar deuntje. Aan het plafond hangen foto's van bekende Nederlanders die ons al voorgingen, instrumenten en op het bed zijn teksten geschreven. 

 

 

 

 

Nergens aan denken

Het huisje is van alle gemakken voorzien. Op Buitengoed de Gaard hoef je echt nergens aan te denken. Er liggen handdoeken in de badkamer en er staat van alles om je op te frissen. In de keuken vind je een ruime koelkast, vaatwasmachine, keramische kookplaat, mini-oven, magnetron, Senseo koffiezetapparaat en een ‘Cooker. Ideaal! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geitjes

Natuurlijk breng ik ook dit keer een bezoek aan de geitjes. Er zijn geitjes geboren en wat zijn ze leuk! Zo vrolijk en heerlijk om even mee te kroelen. Na de geiten vlieg ik in mijn bikini want wat is het warm! Ik neem een duik in het (verwarmde) zwembad, wat een luxe! We ploffen op de ligbedden, lezen een boek en lopen af en toe even naar de geitjes.

 

 

 

 

Hot hot hot tub

Het duurt even maar dan heb je wel een heerlijk warm buitenbad. Het opstoken van de hottub duurt ongeveer twee uur, maar daarna heb je uren een heerlijk warme hottub. Gastvrouw Anja zorgt voor meer dan genoeg hout en een geur in het water. Genieten! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een weekend naar Buitengoed de Gaard

Het is mogelijk om in de ochtend een ontbijtje te laten bezorgen. Wel zo makkelijk! Wil je ook kennis maken met Buitengoed de Gaard? Boek dan snel een weekendje weg in het vierseizoenen huisje, de pipowagen deluxe van de Mammaloewagen! Veel plezier! Doe je Saartje en Alex de groetjes van mij?

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-