Overnachten in een

brugwachtershuisje
DSCF5627.jpg
DSCF5645.jpg
Amsterdam, Nederland

Achtentwintig brugwachtershuisjes in Amsterdam zijn omgetoverd tot luxe hotel kamers.


Een bijzondere manier om Amsterdam te ontdekken. Het huisje op de Beltbrug is een nachtje ons verblijf. 

De brug gaat open!

 

Via een app op mijn telefoon check ik thuis al in. Wanneer onze kamer beschikbaar is ontvang ik een berichtje. Na het aanzetten van de bluetooth kan ik de deur van onze hotelkamer met mijn telefoon openen. Ideaal. Er komt geen receptie aan te pas! 

 

In 2012 ontstond het idee om van de brugwachtershuisjes kleine, maar vooral knusse hotelkamers te maken. Met als doel toeristen kennis te laten maken met nieuwe buurten voor bijzondere ervaringen.

 

 

 

 

 

 

Uitzicht op de brug

Het brugwachtershuisje is geschikt voor twee personen en beschikt over een badkamer met douche, toilet en wastafel. In de kamer zelf staat een heerlijk groot tweepersoonsbed, een bureau en een flinke kast om je spullen in op te bergen. Vanuit het raam kijk je over het water, af en toe gaat de brug open en horen we de belletjes rinkelen. Vanuit je bed kijk je over het water met aan de overkant een molen. Mooi Hollands plaatje zo in hartje Amsterdam!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28x bijzonder

Nieuwsgierig geworden naar één van deze bijzondere hotelkamers? Wij sliepen een nachtje op de Beltburg maar er zijn nog 27 andere toffe brugwachtershuisjes! Kies er eentje uit en ontdek Amsterdam eens op een andere manier. 

Reserveer hier je Sweet Hotel kamer en maak er een weekend van, om nooit te vergeten!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-