Bijzonder overnachten

bij Stay Ici
DJI_01062.jpg
PB300441.jpg

Humain, België

 

Een maar liefst acht meter hoge cabin midden in de bossen.

 

Bij Stay Ici vind je zes heel toffe slaapplekken, waaronder deze Tower met dakterras. Maar ook via de grote ramen heb je een prachtig uitzicht. Wij slapen in Tower #2, Kian is gezellig met ons mee en kijkt zijn ogen uit. 

Hoog in de bomen

 

De Tower is geschikt voor maximaal zes personen. Beneden vind je een slaapbank, keuken, eettafel en toilet. Wanneer je via de ladder naar boven klimt – ja, je leest het goed, klimt! – kom je op de eerste verdieping, met een tweepersoonsbed en kleine badkamer met douche. Een stukje hoger de ladder op en je bent in de tweede slaapkamer met tweepersoonsbed. De trap is heel erg steil, dus een beetje lenigheid is niet verkeerd voor een bezoek aan deze accommodatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het dak op!

Vergeet niet om nog een stukje verder te klimmen en het luik te openen. Hier vind je een ruim dakterras met prachtig uitzicht over de bossen. Goed om te weten is dat de Tower helemaal milieubewust is. Zo is de verwarming een houtkachel waar je vervolgens ook op kunt koken. Warm douchen kan niet heel lang, maar lang genoeg om jezelf op te frissen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer ontdekken

Naast de tower verhuurt Stay Ici ook andere té gekke slaapplekken. Bijvoorbeeld de glass cube en de Flying Fermette. Wat mij betreft een goede reden om nog eens terug te komen naar deze mooie plek. 

 

 

 

 

 

Ontbijt

In de ochtend is het mogelijk om een ontbijt op te halen in je persoonlijke box. Dit ontbijt is extra bij te boeken. Wij hebben zelf een ontbijtje meegenomen en ontbijten lekker onder de dekens in bed. 

 

 

Ga zelf op ontdekking!

Wil je zelf één van de te gekke slaapplekken van Stay Ici ontdekken? Reserveer via deze link! Veel plezier alvast! Laat je me via social media weten hoe het was? @renskeontdektdewereld #renskeontdekt 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-