Bijzonder overnachten

bij B&B Eva
hero.jpg
detail.jpg
Middelburg, Zeeland

 

We zouden het allemaal misschien wat vaker moeten doen. Er alleen op uit gaan.

 

Tijd maken voor jezelf en een paar dagen voor jezelf zorgen. Ik ging alleen naar Middelburg en liet me in de watten leggen door Eva.

Slapen bij Eva

 

Na mijn keizersnee en 10 weken gebroken nachten door de geboorte van onze dochter merkte ik dat ik even tijd nodig had om op te laden. Ik reed op een dinsdagmiddag naar Zeeland. De weersverwachtingen zagen er helaas wat minder uit maar dat kon de pret niet drukken. Eva stond me al op te wachten. Wat een heerlijke plek. Naast het huis van Eva zelf realiseerde ze een B&B in een knus huisje met daar aan vast een kas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeeuwse Bolus

Het B&B is geschikt voor twee personen en is heerlijk licht. Ik zet mijn koffer neer en maak gelijk gebruik van het zonnetje dat heel even doorkomt. Ik leg het B&B vast en neem daarna buiten plaats met een kop thee en een echte Zeeuwse bolus.

 

 

 

 

 

 

Mosselen met patat!

Het B&B van Eva is dé plek om strandwandelingen te maken, Middelburg te ontdekken of om op één van de twee fietsen van Eva te springen en een rondje te fietsen. Ik bracht een bezoek aan Het Kaslokaal in Oostkapelle, maakte een strandwandeling bij strand Oostkapelle en fietste naar het centrum van Middelburg om te eten bij Bar Herberg. Mosselen met patat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijten in de kas

Die nacht slaap ik 10 uur. Neem ik een lange douche om vervolgens in de kas te ontbijten. En heel eerlijk. Een ontbijt dat ik niet snel zal vergeten. De hele setting is al geweldig. Maar bekijk vooral even de foto’s dan snap je precies wat ik bedoel. Alleen al voor het ontbijt wil je slapen bij Eva.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitwaaien

Dit is een plek waar ik het liefste ieder jaar een keertje terug kom. Alleen, om even uit te waaien en op te laden. Om daarna weer vol energie thuis te komen.

 

 

Reserveer hier je verblijf bij Eva. En echt, doen!

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-