Bijzonder overnachten

bij Mother Goose
DSCF9886.jpg
DSCF9912.jpg

Utrecht, Nederland

 

In het centrum van Utrecht vind je in een klein straatje hotel Mother Goose.

 

Een hotel maar misschien moet ik het ook wel het stadskasteel noemen. Na een brand in de zomer van 1989 werden de muren ontpleisterd en bleek het huis niet zomaar een huis maar een stadskasteel uit de Middeleeuwen. Er zijn nog een aantal bouwdelen die je hier aan doen herinneren. Zoals de haard op de eerste verdieping, de houten spiltrap en meerdere muurdelen.

Moeder gans

 

En wij mogen dit ‘kasteeltje' van Utrecht een nachtje ontdekken. We parkeren de auto op twee minuten loopafstand van het hotel. Ideaal want parkeren in het centrum van Utrecht is geen pretje. Reserveer deze parkeerplek en je weet zeker dat je je auto kwijt kunt.

 

 

 

 

Allemaal anders

Het hotel telt vier verdiepingen. Allemaal met een andere kleur als kenmerk. Zo zijn alle kamers op de vierde verdieping zwart ingericht. De andere verdiepingen hebben een bruin en wit interieur.

 

 

 

 

Suite 402

Onze suite 402 bevindt zich op de vierde verdieping en beschikt over een bad, regendouche en heerlijk groot bed. We slenteren door Utrecht. Bestellen twee keer eten en zitten de rest van de dag in bad. Kian is gezellig met ons mee en slaapt in het campingbedje dat al opgemaakt voor hem klaar stond. In de ochtend wordt er op de deur geklopt en staat er een uitgebreid ontbijt van Vegitalian voor ons klaar. Dit regelt Mother Goose voor je. Zet zelf een kop koffie of thee en begin je dag heerlijk relaxed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je deze plek zelf ontdekken?

Reserveer hier je kamer en maak er wat moois van! Veel plezier!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-