Bijzonder overnachten

bij huisje MEER!
DSCF1678.jpg
DSCF1475kopie.jpg

Ouddorp, Nederland

 

Op loop afstand van het strand van Ouddorp vind je huisje MEER!


Van top tot teen opgeknapt en ideaal voor een weekendje weg met het hele gezin. Of zelfs twee gezinnen! Er is ruimte genoeg voor de kids op de slaapzolder met speelhoek.

 

 

Meer meer meer

 

Een vleugje vintage

Het huisje is geschikt voor vier volwassenen en vier kinderen. Op de benedenverdieping vind je twee slaapkamers met een tweepersoonsbed. Ook vind je hier de badkamer met douche, open keuken, woonkamer met openhaard en apart toilet. Wanneer je naar boven loopt kom je op de slaapzolder met een vierpersoonsbed! Ook vind je hier een speelhoek voor kinderen. Allemaal helemaal veilig door het hekje voor de trap.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaatje draaien

Neus vooral even in het kastje naast de eettafel. Hier staat naast het vintage servies een platenspeler, verschillende boeken en heel veel leuke bordspelletjes. Mijn vader was dit weekend onze DJ en draaide de ene plaat na de andere. Mijn zus en haar vriend leefde zich uit in de keuken. Super gezellig om met elkaar te tafelen aan de lange eettafel bij de keuken.

 

 

 

 

 

 

Ouddorp

Deze plek is heel erg populair in de zomer. Dan komt iedereen op het brede stand af. Maar ook tijdens de andere seizoenen is het hier heerlijk toeven. Maak een wandeling naar het strand, breng een bezoek aan de vuurtoren, breng een bezoek aan geitenboerderij De Mèkkerstee, maak een rondvaart op het Grevelingenmeer of bezoek buitenspeeltuin De Flipjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf ontdekken

Wil je zelf ook MEER uit je weekend halen? Boek dit leuke huisje met het hele gezin. Ze hebben trouwens naast het huisje ook een heel leuk B&B in Ouddorp. Reserveer hier.

 

 

Deel dit bericht op social media!

-