Bijzonder overnachten in

de island cabin
DSCF7979.jpg
DJI_0253.jpg
Bergse Plassen, Rotterdam, Nederland

 

Een klein stukje paradijs aan de rand van Rotterdam.

 

Deze te gekke slaapplek is alleen per boot te bereiken. Hoe speciaal is dat! Een nachtje was deze bijzondere plek ons thuis en ontdekte we deze plek op de Bergse Achterplas in Rotterdam.

Het Venetië van Rotterdam

 

Nadat we de auto hebben geparkeerd wandelen we naar de steiger waar er een motorbootje voor ons klaar ligt. Per motorboot of per waterfiets is de accommodatie te bereiken. Na nog geen 5 minuten varen zien we cabin 03. Wat een plaatje en wat een fijne plek zo midden op het water.

 

 

 

 

 

 

Homemade pompoensoep

De cabin is geschikt voor vier personen en is van alle gemakken voorzien. De ruime keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en Nespresso-koffiemachine. Onze meegenomen, zelf gemaakte pompoensoep zetten we op het vuur en schuiven de deuren open. Het zonnetje schijnt en we nemen plaats aan de buitentafel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buiten zijn is fijn

De 100m2 houten vlonder is ideaal om lekker buiten te verblijven. Een heerlijke plek om lekker te relaxen op de loungebanken, te schommelen in de hangmat of om de Weltevree houtkachel annex pizza-oven aan te steken! En dat is precies wat we doen. Lekker niets, alleen maar water, een hangmat en een flinke sloep die op ons ligt te wachten voor een tocht over de Bergse Plassen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varen maar!

Het is mogelijk om de luxe elektrische sloep bij te huren voor 60 euro per dag. Via een handige instructievideo starten we de boot en verkennen we de Bergse Plassen. Met de haren in de wind en de zon op ons gezicht kan deze dag voor ons al niet meer stuk.

 

Terug in de cabin steken we houtkachel aan en maken we de woonkamer klaar voor een filmavondje. Dat kan in de cabin namelijk op een enorm scherm! Zet de beamer aan en connect via de wifi je telefoon met bijvoorbeeld Netflix. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja! Dit wil ik ook!

Wil je deze bijzondere slaapplek zelf ontdekken? Klik dan hier en boek snel een te gek weekendje weg naar de Bergse Plassen. Stap in de sloep, steek de houtkachel aan en kom tot rust in de hangmat. Laat je me weten hoe het was?

 

 

Deel dit bericht op social media!

-