Bijzonder overnachten 

in een Vogelhuisje
DSCF1491.jpg
DJI_0359.jpg
Vlaardingen, Nederland

Altijd al willen weten hoe het voor een vogeltje voelt om in een vogelhuisje te overnachten?

 

Dat kan! Bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen staan twee enorme vogelhuisjes waar je in mag slapen. Dat moest ik natuurlijk even uitproberen! 

Twiet twiet

 

Het voelt een beetje vreemd wanneer we door een woonwijk in Vlaardingen rijden en de tomtom aangeeft dat we er over 400 meter zijn. 400 meter? Maar inderdaad, aan het einde van de straat zien we de Vreemde Vogel tussen de bomen opduiken. 

 

We parkeren de kever op het parkeerterrein en checken in. De Vreemde Vogel ligt in de natuur maar toch ook aan de rand van de stad. Eigenaren Davy en Petra wonen zelf in een gedeelte van de boederij. Ze hopen dat gasten hun drukke leven even achter zich laten om te genieten van het buiten zijn, het eten en drinken in de boerderij en de gedachten even laten vliegen. 

 

 

 

 

Plaatjes draaien

Het vogelhuisje is geschikt voor vier personen en beschikt over een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden die op de vliering staan. Verder staat er een bankje, een grote kledingkast en een bureau met een waterkoker en een platenspeler. 

 

 

 

 

 

 

Pluim biertje

Het regent pijpenstelen dus we trekken een sprintje naar de boerderij waar we een Pluim biertje en een borrelschaal bestellen. Wanneer het een beetje droog begint te worden slenteren we over het terrein van de Vreemde Vogel. Naast de vogelhuisjes is het namelijk ook mogelijk om in andere te gekke accommodaties te overnachten! Bijvoorbeeld in de Spacemees, de Papegaai, de IJzeren vogel of maak kennis met Familie struisvogel. 

 

 

 

 

Goedemorgen

In de ochtend worden we wakker van…de vogeltjes. Uiteraard ;). We nemen een douche in onze privé badkamer naast het huisje. Hier vind je een toilet, een douche, een wastafel met spiegel en schone handdoeken. 

 

 

Koffie en hagelslag

In de boerderij staat een ontbijt voor ons klaar in de vorm van een buffet. Vanaf 9 uur is het mogelijk plaats te nemen aan een tafeltje om de dag goed te beginnen. Na een verse kop koffie pakken we onze spullen weer in en nemen we afscheid van De Vreemde Vogel.

 

 

Wil je ook een nachtje slapen bij de Vreemde Vogel? Via deze link reserveer je een van de te gekke slaapplekken! 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-