Bijzonder overnachten

in een Stro Iglo
DSCF5357.jpg
unnamed-9.jpg
Oldehove, Groningen

Slapen op het stro en kroelen met de koeien. 

 

Het was voor ons even een stukje rijden maar dan heb je ook wat. We reden van Dordrecht naar Oldehove voor een nachtje in een wel heel bijzondere iglo, namelijk een iglo van stro. 

Uitzicht over de weilanden

 

Wat een plaatje om te zien. Midden in het weiland liggen drie bijzondere accommodaties. Het is hier zo stil dat het ons gewoon opvalt. De achterste iglo is voor een nachtje ons thuis. We pakken snel onze spullen uit want er wacht een verrassingsactiviteit op ons...

 

 

 

 

Slapen op stro

De iglo is geschikt voor vier personen. In de iglo staan twee eenpersoons bedden en in het midden van de iglo staat een tweepersoonsbed. In een stro iglo slaap je natuurlijk niet zomaar op een matras maar op een matras van stro. Je hoeft niet bang te zijn dat het kietelt of prikt, het slaapt hemels. Michelle en ik springen na aankomst snel in de auto want om 16:00 uur worden we verwacht op een locatie voor een verrassingsactiviteit. Dit is 1 van de activiteiten die je bij kunt boeken tijdens je weekendje weg in de stro iglo!

 

 

Op bezoek bij de boer

We voeren het adres in en rijden het erf van een boerderij op. Boer Kees staat al op ons te wachten. We drinken koffie aan de keukentafel en maken kennis met vrouw en kinderen. We gaan een middagje meelopen op de boerderij! Hoe leuk is dat! Onze overalls en kaplaarzen liggen al klaar. Aan de slag! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijt voor de deur

Na een middagje op de boerderij vallen we als een blok in slaap. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor de deur.  Het landschap ziet er sprookjesachtig uit. Door de vorst is alles bedekt met een dun laagje ijs. 

 

 

 

 

Maak er een feestje van!

De stro iglo staat bij Hayema Heerd in Oldehoven. Naast de stro iglo's is het ook mogelijk om in een Stro Hotel of huifkar te kamperen. Naast het beleven van een (te) gek weekendje weg is het ook mogelijk om tussen de hooibalen een tof feest te geven. De gasten kunnen in de bedstedes van stro blijven slapen. Klinkt niet verkeerd toch?

 

Boek je weekendje weg tussen het stro door snel hier te klikken! Veel plezier!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-