Bijzonder overnachten in

The Duke Boutique hotel 
 
DSCF2360.jpg
DSCF2370.jpg
Den Bosch, Nederland

 

Ik maakte kennis met The Duke Boutique Hotel in het centrum van Den Bosch. Zoals ze het zelf omschrijven ‘a remarkable place for remarkable people’. 

 

Het hotel is klein en heeft een knusse uitstraling. Het is dé plek om je even terug te trekken in je hotel suite. Die er stuk voor stuk tof uitzien.

 

Ja, doe maar een Bossche bol! 

 

De St. John Suite is een nachtje ons verblijf. Een ruime kamer met een badkamer waar je ‘u’ tegen zegt. Het kingsize bed in het midden van de kamer ziet er verleidelijk uit om gelijk in te duiken, maar Den Bosch wacht op ons! Deze gezellige stad heeft namelijk zoveel leuks te bieden.

 

 

 

 

Den Bosch

Met mijn bijna 7 maanden zwangere buik doen we lekker rustig aan en gaan we op zoek naar…natuurlijk een Bossche Bol! Die zijn er gelukkig meer dan genoeg te vinden. ;) We reserveren bij Zoetelief in de Korte Putstraat op een steenworp afstand van The Duke Hotel. Een restaurant waar we rond 19:00 uur zullen aanschuiven.

 

 

Badderen en badderen

We laten het bad vollopen en doen even helemaal niets. Naast badderen en het lezen van een boek vermaken we ons prima. Rond 5 voor 7 lopen we door de Korte Putstraat, de terrasjes zijn gezellig vol en mensen zitten ondanks het koude weer buiten dankzij de terras heaters en de kampvuurtjes. Het diner bij Zoetelief kan ik iedereen aanraden. Ik bestelde een truffel risotto die me meer dan goed smaakte. Het toetje van een warm chocolade cakeje met ijs delen we maar och…niet overslaan!

 

 

 

 

Blij ontbijt!

Tussen 7 en 11 in de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt buffet voor je klaar. Van verse jus tot een vers gebakken eitje, bagels met zalm, broodjes, yoghurt en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als ontbijt liefhebber begin ik mijn dag in The Duke meer dan goed.

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-