Bijzonder overnachten 

in Cabin Wildhoef
DSCF7681.jpg
DSCF7796.jpg

Vierhouten, Nederland

 

Winter in april. Wat een bijzondere ervaring was dit.

 

Een dik pak sneeuw viel er van donderdag op vrijdag nacht. Vrijdag ochtend stapte ik met Kian in de auto richting een betoverend witte Veluwe om Cabin Wildhoef te ontdekken.

 

Direct boeken

Een wit laagje 

 

Op Landgoed Dennenholt staat Cabin Wildhoef verscholen tussen de dennenbomen. Geschikt voor vijf personen en super knus ingericht. Zeker met dit weer lijkt het of we even op wintersport zijn. Via de ruime keuken lopen we via de lange gang richting de woonkamer. Wat een sfeertje! Een goed gevulde boekenkast, warme dekens en een open haard is het middelpunt van de zithoek. Deze gaan we zeker aansteken!

 

 

 

 

 

 

Super comfortabel

Via een trap naar de vide kom je in de derde slaapkamer met twijfelaar. Hier kan 1 persoon slapen.  Op de beneden verdieping vind je de andere twee slaapkamers met tweepersoons bedden. Ook de badkamer met bad en douche vind je hier. Naast de badkamer bevind zich nog een apart toilet. De keuken is van alle gemakken voorzien. En vergeet vooral de chocolaatjes niet op te snoepen die voor je klaarliggen in de koelkast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wandelen

Landgoed Dennenholt ligt midden op de Veluwe en is dé plek voor de wandel liefhebber. Vanaf het huisje of op loopafstand beginnen verschillende routes. Met een beetje geluk spot je nog wild! Vergroot je kans door net voor zonsopkomst een wildspot scherm op te zoeken, draag geen parfum of felle kleding en maak zo min mogelijk geluid. Fotocamera mee natuurlijk!

 

 

 

 

 

 

De ezeltjes

Samen met Kian loop ik naar de ezeltjes die op het landgoed wonen. We maken gelijk een rondje langs de andere huisjes die je hier kunt huren. Allemaal verscholen tussen de bossen en allemaal net even anders. Kijk hiervoor op de website van Landgoed Dennenholt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijt

Ontbijtservice vind ik altijd zo heerlijk tijdens een weekendje weg. Bij Landgoed Denneholt regelen ze maar al te graag een goed gevulde mand met lekkers voor je. Deze komen ze in de ochtend bij je langs brengen. Aanrader! Ik hoop hier zeker nog eens terug te komen want er valt hier nog genoeg te ontdekken!

 

Reserveer Cabin Wildhoef hier!

 

 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-