Bijzonder overnachten

in Cabin ANNA
DSCF3376.jpg
DSCF3520.jpg

Schaijk, Nederland

 

Bevoorrecht, zo voelde ik me toen ik de sleutel kreeg van Cabin ANNA.

 

Twee nachtjes mochten wij deze té gekke slaapplek uitproberen. Een bijzondere ontmoeting die ik niet snel zal vergeten. Ik ontmoete ANNA in al haar kleuren en geuren en sinds het laatste weekend van april is deze beauty mijn beste vriendin.

Schuiven, schuiven, schuiven

 

Cabin ANNA is ontworpen voor Caspar Schols. En dat is goed uitgepakt. De cabin is ontworpen om met de seizoenen mee te bewegen. Zo bestaat cabin ANNA uit verschillende schillen. Wanneer alle schillen dicht zitten is de cabin gesloten en heerlijk voor een winterse avond. Al is er zelfs nu, door de slimme plaatsing van de ramen, connectie met buiten. Wanneer je de eerste schil open schuift, bevind je je als het ware in een glazen cocon. De muren en het dak van deze schil zijn allemaal van glas. Op deze manier beleef je buiten, maar is het ook comfortabel warm op een wat minder zomerse dag. En dan nog de laatste schil die je na het openschuiven buiten laat leven. Het is zelfs mogelijk om op deze manier buiten te slapen, onder de donzen dekbedden met ecologisch beddengoed. En ik kan je vertellen, dat ligt heel erg lekker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cabin ANNA Ulex

Wij slapen tijdens ons  bezoek in Cabin ANNA Ulex. Dit is één van de vier nieuwe cabins die naast cabin ANNA Orgin zijn gebouwd. Alle cabins hebben meer dan genoeg privacy om ANNA zo veel mogelijk open te kunnen zetten. Want heel eerlijk, dat is wel zo speciaal. De cabin is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Deze kunnen via de ladder op een slaapvide slapen. Beneden vind je een keuken moet koelkast en een kast vol met prachtig servies. Het grote tweepersoonsbed is het middelpunt van de cabin en ook een hele fijne plek om te relaxen. Dit kan overigens ook bij de houtkachel met twee stoelen. Wanneer je het bed een stukje opschuift en je de drie luiken in de vloer opent is daar ANNA’s verrassing. Namelijk een heerlijk bad onder de houten vloer! Strooi het badzout erin en de cabin doet je even denken aan een dagje wellness. Naast het bad beschikt de cabin ook over een douche en is badlinnen aanwezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijtservice

In de ochtend staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar. En wees niet bang voor pottenkijkers tijdens de bezorging. De ontbijtmand zetten ze netjes in een persoonlijke box voor je klaar. Vergeet vooral niet de koffie te proberen die voor je klaarstaat in de cabin. En hoe fijn is het om dan ANNA helemaal open te zetten en te ontbijten in je bed, in het zonnetje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurgebied de Maashorst

Holenberg ligt midden in natuurgebied de Maashorst. Een prachtig stuk natuur om te wandelen en om op zoek te gaan naar Wisenten, ook wel de Europese bison genoemd,  Exmoor pony’s en Tabrossen die je hier kunt spotten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontmoet ANNA

Wil je zelf kennis maken met deze (té) gekke slaapplek? Via deze link reserveer je ANNA.

 

 

Deel dit bericht op social media!

-