Bijzonder overnachten 

in Beekse Bergen
DSCF2664.jpg
DSCF2735.jpg

Beekse Bergen

 

Speciale momenten moeten gevierd worden.

 

Zoals de zestigste verjaardag van mijn moeder. En waar kan dit beter dan tijdens een familie weekend in Beekse Bergen! We ontdekte de Savanne Lodge een lang weekend en het voelde heel even als Afrika. We keken uit over de giraffen, bestelde eten en maakte wandelingen over het park. 

Giraffen in de achtertuin

 

We logeren drie nachtjes in Savanne lodge 459. Deze is geschikt voor zes personen en kijkt uit over een 'savanne' met onder andere giraffen, kamelen, neushorens, struisvogels en zebra's. Meer dan genoeg te zien dus. De lodge beschikt over drie slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed, in de derde slaapkamer vind je een stapelbed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boomhutten en leeuwen

Verder beschikt de lodge over een badkamer met bad, douche en sauna. Via een persoonlijke code voor je lodge raak je nooit je sleutel kwijt en kan iedereen, wanneer dan ook, naar binnen. Super handig. Het park is door de maatregelen helaas niet helemaal open maar er is gelukkig meer dan genoeg te beleven. We maken verschillende wandelingen over het park langs verschillende dieren. Zo is het ook mogelijk om aan het leeuwen verblijf te logeren of in een boomhut! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijt en diner

Het restaurant is gesloten maar het is mogelijk om eten in de lodge te laten bezorgen. Bestel een pizza, een zebra pasta of een burger. En pas op! Ze zijn heel snel met bezorgen! ;) Wij bestelde voor zaterdagochtend een ontbijt voor zes personen. Deze stond in de ochtend voor de deur. Wat een service.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf op safari

Zin gekregen om zelf op ontdekking te gaan? Via deze link boek je je safari in eigen land! 

 

Deel dit bericht op social media!

-