Bijzonder overnachten bij

B&B Droom in het bos
DSCF0505.jpg
DSCF0287.jpg
Moergestel, Nederland

 

Een droom in het bos. Zo zou ik het ook zeker wel omschrijven.

 

Dit B&B in de Oisterwijkse bossen is een heerlijke plek om te verblijven. Vanuit je bed kijk je over de enorme vijver en zie je tientallen vogeltjes rond huppelen. 

Hallo vogeltje

 

Het B&B is geschikt voor twee personen. Wij hebben Kian ook gezellig met ons mee maar hebben zelf een campingbedje voor hem meegenomen. Deze past prima in de slaapkamer. Deze is overigens super knus en praktisch ingericht. Er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte met een douche en toilet achter het bed. Ook vind je hier een kledingkast die eigenlijk helemaal opgaat in het interieur. 

 

 

 

 

 

 

Buitenkamer

Bij aankomst brand de houtkachel in de buitenkamer. Deze vind je naast de slaapkamer. Door de glazen schuifdeuren zit je hier ook met kou en regen heerlijk warm. Daarnaast is de ruimte te verwarmen met een straalkachel en een warmte lamp. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bossen en vennen

Ben je gek op wandelen dan kun je hier je hart ophalen. Vanuit het B&B loop je direct de bossen in. Bij de Oisterwijkse bossen kom je tientallen vennen tegen. Super leuk tijdens het wandelen. Neem een hengel mee probeer maar eens een visje te vangen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eitjes en peddelen

Het ontbijt is zoals je het verwacht. Uitgebreid, vers en super lekker. Je merkt aan alles dat de eigenaren dit met liefde doen. Na het ontbijt vind ik het hoog tijd om het bootje uit te proberen. De vijver is dan wel niet zo groot, een stukje peddelen blijft leuk. Ik raad wel aan om even in het midden te gaan zitten. ;)

 

 

 

 

 

 

Dromen

Wil je zelf even wegdromen? Via deze link boek je je verblijf bij 'Droom in het bos'. Alvast veel plezier! 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-