Bijzonder overnachten 

in een Arcade
DSCF2312.jpg
DSCF2273.jpg
Ven-Zelderheide

 

Open de tent en het is alsof je buiten slaapt. Wij hadden regen maar zelfs dan is het hier buitengewoon genieten.

 

Op Parc Buitengewoon ontdekte ik al de Panorama Dome. En na dit bezoek wilde ik zo snel mogelijk weer terug naar deze fijne plek! Gelukkig zitten de eigenaren van Parc Buitengewoon niet stil en waren daar opeens de Arcades met uitzicht over het water. Reden voor een volgende bezoek!

Lekker bed zeg

 

De Arcade is geschikt voor twee personen en beschikt over een ruim tweepersoons bed, een badkamer met douche, toilet en wastafel, een keuken en een gezellig zitje bij de pelletkachel. Wanneer je het tentdoek omhoog doet is het alsof je buiten slaapt. Op het riante terras vind je twee buitenstoelen, een houtkachel en niet geheel onbelangrijk de hottub!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tubben

De hottub stook je zelf warm door een kampvuur te maken in de kachel ernaast. Dit duurt zo’n twee uur. Gooi de houtkachel echt flink vol en blijf dit even doen tot het water warm is. Bestel een flesjes bubbels en geniet van je privé wellness!

 

 

 

 

 

 

Wat een service

In de ochtend komen ze een heerlijk ontbijtje bij je brengen. Je mag zelf de tijd voor het ontbijt aangeven. Dus slaap vooral lekker uit. Ook is het mogelijk om een diner klaar te laten maken. Deze komen ze persoonlijk bij je brengen wanneer je wilt. Wij mogen alvast nippen van de wijnproeverij die binnenkort te boeken is bij je verblijf. Aanrader! En super leuk voor alle wijnliefhebbers onder ons.

 

 

 

 

Boeken!

Naast de Arcade vind je op Parc Buitengewoon ook de panorama dome, de kas, het theehuis en de tipi’s van Sunfield Experience. Ook staat de pop-up camping klaar met heel veel toffe accommodaties. Genoeg te ontdekken! Boek je verblijf via deze link. Have fun!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-