Bijzonder overnachten 

in een Houten Boshuis
DSCF7100.jpg
tumb.jpg

Oosterhout, Nederland

 

Op nog geen twintig minuten rijden van huis stapte ik even in een hele andere wereld.

 

Het weer sloeg om van guur herfstweer naar 21 graden en een strak blauwe lucht. Drie dagen lang ontdekte we het Houten Boshuis in Oosterhout. Van buiten ontbijten tot uren badderen in de hot tub. Lees alles over onze mini vakantie ‘naar de zon’ in deze blog.

Hout, hout en een hottub

 

Het Houten Boshuis is geschikt voor vier personen en ligt in de bossen van Oosterhout. Op Landgoed Bergvliet naast het Stalen Boshuis en het Betonnen Boshuis. Allemaal even luxe. Spa One vind je op vijf minuten lopen, net als golfclub Bergvliet. Maar ondanks deze korte afstand is het in het boshuis heerlijk rustig. In het Boshuis vind je een tweepersoons slaapkamer met aangrenzend een badkamer met douche en toilet, loop je iets verder dan kom je in de open keuken met kookeiland en gezellige woonkamer met open haard en televisie. Via de schuifdeur naar buiten kom je in het overdekte gedeelte met lange tafel om buiten te eten maar zit je toch beschut. Nog iets verder kom je via een afgesloten deur in de tweede tweepersoons slaapkamer met aangrenzend een badkamer met douche en toilet. Schuif de schuifpui helemaal open met mooi weer en spring vanuit je bed zo de hot tub in die hier voor de deur staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lekker relaxen

Boodschappen deden we vooraf zodat we hier niet meer de deur voor uit hoefden. De eerste avond kookte we in de heerlijk ruime keuken, staken de openbaar aan en keken een serie. Netflix staat hier al op de televisie dus lekker neerploffen en alleen nog even iets leuks uitzoeken.

 

 

 

 

Tubben

Wanneer we wakker worden schijnt de zon al volop. Tijd voor ontbijt in de zon! Ondertussen laten we de hot tub vollopen, schenken we een drankje in en maken ons klaar voor een dagje tubben! Want ja, veel anders doen we niet. Deze plek is té fijn om te verlaten. Aan het einde van de middag, wanneer we gekleurd zijn van de zon en het buiten zijn maken we een korte wandeling door de bossen, nemen we een douche en rijden we richting het centrum van Breda. Hier reserveerde we een tafeltje bij Bobbi’s Bar. Een hele fijne plek voor een diner.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reserveren

Het Houten Boshuis is een plek waar we maar al te graag eens terug willen komen. Dat zegt genoeg toch? Wil je ook hier slapen? Via deze link boek je je verblijf.

 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-