Bijzonder overnachten in 

een Love Nest
DSCF7097.jpg
DSCF7062.jpg

Bergen, Nederland

 

We openen het hek, parkeren de auto voor de deur en eigenaresse Leonoor komt ons vrolijk tegemoet.

 

Wat ziet dit ‘Love nest’ er fantastisch uit. Tussen de bomen, met een groot terras en met een enorme raampartij. Wanneer ik alvast naar binnen spiek komen de vrolijke kleuren mij al tegemoet. 

Vrolijk, vrolijk, vrolijk

 

Het huis is geschikt voor vier personen en beschikt over een mega kookeiland, badkamer met bad, een tweede badkamer met regendouche en een heerlijk ruime woonkamer met houtkachel. Na een korte rondleiding en wat leuke tips pakken we onze spullen uit en ploffen we op de bank. Eerste even een kopje thee, om vervolgens naar het centrum van Bergen te wandelen (15 min).  Ook hier vind je verschillende coffee en choco to go plekken. We halen warme chocolademelk met slagroom en een flinke punt boterkoek bij Echt Bergen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stand en bos

Het Love nest is dé plek voor wandel liefhebbers en strand fanaten. Je loopt namelijk direct vanaf het huis de bossen in en wanneer je 40 minuten doorloopt kom je uit op het strand. Lekker een frisse neus halen, uitwaaien en tijd maken voor een goed gesprek. Vaak is een flinke wandeling een goed moment om écht even met elkaar te praten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een droomkeuken

De keuken is niet zomaar een keuken. Naast het mooie servies is het mogelijk om het koken extra speciaal te maken. Er zit namelijk licht in het keukenblad! Dit maakt het snijden van je paprika nog nét iets leuker. ;) Laat na het diner het bad vollopen en kom helemaal tot rust. Neem ook even een kijkje in het kleine museum, zoals ik het nu even noem. In de woonkamer staat een vitrinekast met prachtige spullen van Leonoor. Spullen die ze haar leven verzamelde en een mooi geheel bij elkaar vormen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf het nestje in

Deze plek is fijn in de winter maar ik denk dat het hier in de zomer ook echt heel gaaf is om te verblijven. Lekker schommelen in de hangmat, bbq’en op de Green Egg en zonnen op de ligbanken voor het huis. Wil je hier verblijven? Via deze link kun je reserveren.

 

 

Lees ook: Slapen in een boomhut, slapen in een stalen boshuis en slapen in een cosy cabin.

 

Deel dit bericht op social media!

-