Bijzonder overnachten

op dreamship Somoya
DSCF8817.jpg
DSCF8533.jpg
Amsterdam, Nederland

 

Via Airbnb vond ik dit fantastische schip in Amsterdam.

 

Met een uitzicht waar je U tegen zegt, of IJ, aangezien het schip hier ligt aangemeerd. Een top locatie dus, dichtbij het centrum van Amsterdam en leuke restaurantjes. En zelfs al zit je in de stad, ook hier is het mogelijk om een kampvuurtje te maken. 

 

 

In de stad op je eigen schip

 

De boot is geschikt voor twee personen en beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, woonkamer met bank en eettafel, badkamer met douche en toilet, en een keuken met koelkastje, combi-magnetron, Nespresso-apparaat en waterkoker. Het is niet mogelijk om op de boot te koken. De ruimte die je boekt is het bovenste gedeelte van de boot. Hier hoort ook een groot dek bij met sauna, hangmat, twee hele chille hangstoelen, buiteneettafel en vuurschaal. Op het rooster boven deze schaal is het mogelijk om bijvoorbeeld een pizza te bakken. Wij maakten het kampvuur aan en het was magisch. Met een volle maan en een prachtige skyline van duizenden lichtjeswas dit een moment om nooit te vergeten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OP DE SCOOTER

Parkeren in Amsterdam is niet ideaal. Vooral ontzettend duur. Daarom pakten wij de trein naar Amsterdam Centraal. Vanaf daar kun je met een scooter van Check of Felyx naar Hotel Jakarta rijden. Daarna loop je binnen vijf minuten naar het schip. Of rij eerst even naar het schip voor je bagage en parkeer daarna de scooter, scheelt weer sjouwen. Handige tip als je met het OV wilt komen, neem niet meer mee dan 1 rugzak (voor een weekend super goed te doen als je het mij vraagt). 

 

 

 

 

UIT ETEN

Koken kan niet op de boot, maar er zijn genoeg opties om eten te bestellen of om lekker uit eten te gaan. Ga eten bij Hotel Jakarta (loopafstand), Risto Enoteca PepeNero of pak de scooter naar Happyhappyjoyjoy. En wanneer je dan terugkomt, steek dan nog even het kampvuur aan en open een flesje wijn. 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESERVEER

Boek snel je weekendje naar Amsterdam! Want wie wil er nu niet op een privé schip slapen? Via deze link boek je je verblijf. Have fun! 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-