Bijzonder overnachten in 

de boomhut van Mölke
DSCF537340.jpg
1.jpg

Zuna, Nederland

 

Een boomhut voor het hele gezin op het gezelligste vakantiepark van Nederland.

 

Na het passeren van het buitenterras, de alpaca’s, de geit en de pop-up camping arriveer je bij de boomhut van Mölke. Ik mag twee nachtjes in deze té gekke slaapplek doorbrengen samen met Kian, Milton, Tabitha, Timmie en Jax.  En dat is een feestje met plus 25 graden! 

 

Reserveer hier

Uitzicht over de Regge

 

De boomhut is geschikt voor vijf personen en beschikt over een bedstee met tweepersoonsbed naast de woonkamer. Wanneer je de trap oploopt kom je in de slaapkamer met drie eenpersoonsbedden. Hier kan ook een campingbedje bijgezet worden. In de woonkamer staat een tweepersoonsbank en een gezellige eettafel met zitbanken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koeien

Ook vind je in de boomhut een badkamer met douche, toilet en een keuken. Wanneer het weer het toelaat is het heerlijk vertoeven op de verranda of aan de picknicktafel onder de hut. Plof ook even in de hangmat met uitzicht over de weilandan. En pas op, je valt zo in slaap bij het tellen van de koeien aan de overkant.

 

 

 

 

 

 

Genoeg te doen

Bij Molke is het onmogelijk om je te vervelen. Er zijn tientallen leuke activiteiten te doen op het park. Huur een bootje of een kano of ga suppen. Ga naar het mini strandje met de kids voor het veel waterpret of breng een bezoek aan het mega springkussen, de speeltuin of het binnenzwembad. In de avond is het mogelijk een kampvuur te maken op de gezamelijke kampvuurplaats. En oja, vergeet niet een ontbijtje bij te bestellen. Deze komen ze in de ochtend bij je bezorgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf op ontdekking

Wil je deze fijne plek zelf ontdekken? Reserveer de boomhut of één van de andere té gekke accommodaties hier! Veel plezier! :D

 

 

Deel dit bericht op social media!

-