Bijzonder overnachten  

in Antwerpen
DSCF3559_2kopie.jpg
DSCF3443.jpg
Antwerpen, belgie

Midden in het centrum van Antwerpen, in een klein gezellig straatje, vind je 'Zalig in Antwerpen'.

 

Een huis met maar liefst vier verdiepingen. Dé plek om met tien vrienden of familie te verblijven. Wat een ruimte! 

 

Nog een verdieping!

 

Wanneer je de voordeur opent, heb je het idee dat je in je eigen restaurant staat. Er staan tafeltjes langs de wand met een lange bank om met zijn allen aan tafel te schuiven. Zorg dat je een kok meeneemt want in de keuken kun je je uitleven! 

 

Op de eerste en de tweede verdieping vind je sfeervolle slaapkamers voor vier personen. De kamers beschikken over een groot tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden in de hoogte en een badkamer met regendouche en apart toilet. Jochem en ik gaan voor de vierde verdieping met een kingsize bed, net boven de gezellige woonkamer op de derde etage. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de haard

De knusse woonkamer op de vierde etage is een plek waar je stiekem niet meer van de bank afkomt. Zeker niet wanneer je de haard aanzet en de regen tegen het raam tikt. Er is genoeg plaats voor iedereen om lekker onderuit te zakken, televisie te kijken of gewoon te relaxen. 

 

Ik pak het Stadskookboek Antwerpen erbij om een fijn restaurant voor de avond te zoeken. Het huis ligt midden in het centrum dus er zijn meer dan genoeg goede restaurants op loopafstand. 

 

 

 

 

 

 

The food of Antwerpen

Het is moeilijk kiezen in Antwerpen. Er zijn zoveel hippe restaurants dat ik het Stadskookboek Antwerpen op een random pagina open en besluit daar te gaan eten. Staff's Kantine is een gezellig, klein restaurant waar ze heerlijk eten serveren. Mijn schoonouders eten gezellig mee en blijven een nachtje slapen. Want zeg nu zelf, in een huis voor tien personen moet geleefd worden! De haard gaat aan en de wijn gaat open. Proost op een heerlijk weekendje Antwerpen. 

 

 

 

 

Pancakes en bagels

Geen zin om ontbijt te maken? Op de hoek van de straat zit Goodie Foodie. Een knus breakfast & brunch restaurant waar je uitgebreid kunt ontbijten.  Van pancakes tot bagels met ei en spek tot yoghurt met granola tot een verse smoothie.

 

 

Zalig in Antwerpen

De naam zegt het al, een zalige plek voor een weekendje Antwerpen en de ideale plek voor een groter gezelschap. Trommel vrienden en familie op en prik een datum voor een nachtje of twee, drie, of vier in dit fijne huis. 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-