Bijzonder overnachten in  

een Slow Cabin
DSCF3394.jpg
DSCF3324.jpg
Geheime locatie in vlaanderen

Een slow weekend in de bossen.

 

Ik mocht een nachtje overnachten in een Slow Cabin en wat was dat fijn. De houtkachel ging aan en eindelijk had ik tijd om mijn boek verder te lezen. Via de grote raampartij kijk je vanaf de bank naar buiten, over een uitgestrekt weiland naar de bossen. Stiekem ben ik een beetje verliefd geworden op deze plek. Daarom ga ik de exacte locatie lekker niet verklappen. 

Slow, slow, slow

 

De Slow Cabin is helemaal zelfvoorzienend. Stroom wordt opgewekt door een flinke partij zonnepanelen op het dak. Water voor de douche is gereinigd regenwater en door de houtkachel aan te steken is het er zelfs in de koude wintermaanden heerlijk warm. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet spieken

De exacte locatie krijg je pas wanneer je hebt geboekt. Ik parkeer de kever en loop het laatste stukje door de bossen naar de cabin. Ik blijf even staan om van dit mooie plaatje te genieten. Wat een rust. Voor pottenkijkers hoef je overigens niet bang te zijn. De cabin bied genoeg privacy om de rolluiken aan de buitenzijde open te laten. Want dat is natuurlijk wel zo leuk, wakker worden met een uitzicht dat lijkt op een Hollands schilderij. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soepje

In de avond eten we soep met brood en steken de kaarsen aan. Super knus en lekker slow. Zet vooral je mobiel even uit, niets zo fijn als even offline zijn. Geen prikkels van appjes, Instagram, mails of Facebook. Gewoon even he-le-maal niets. Moeten we allemaal wat vaker doen wat mij betreft. 

 

 

 

 

Heel de dag in bed

In de ochtend kijken we vanuit ons bed naar buiten en we concluderen dat dit dé plek is om heel de dag in bed te blijven liggen. Onder de zachte witte lakens. Maar oké, dat is natuurlijk wel een beetje zonde van de dag…dus opstaan en lekker naar buiten! Na het ontbijt maken we het kampvuur buiten aan en ploffen we in de strandstoeltjes. Echt, ik wil niet meer naar huis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go slow

Een plek die ik iedereen aan kan raden. Kijk snel op de website van Slow Cabins en ontdek welke cabin het beste bij jou past. 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-