Bijzonder overnachten 

op de Marine Cabin
DSCF7921.jpg
DSCF7854.jpg

De cabin ligt tot april in Rotterdam

 

Toen ik dit schip voor het eerst zag was ik gelijk onder de indruk.

 

Getaway Deluxe bouwde al meerdere getaways maar deze Marine Cabin is toch wel even iets anders. Ik ontdekte deze stoere jongen een weekend lang en ik kan het iedereen aanraden. 

 

KORTINGSCODE: renskeontdektgetawaydeluxe

Direct reserveren

Aan boord!

 

Zaterdagochtend stappen we in de auto voor een ritje van maar 21 minuten! We parkeren de auto voor de Marine Cabin en kunnen niet wachten de boot van binnen te bekijken. De boot is geschikt voor 4 (5)  personen en beschikt over een ruime keuken met vaatwasser, koelkast / vriezer, oven, inductiekookplaat en een Nespresso-koffiezetapparaat.

 

 

 

 

 

 

Winter BBQ

We maken een wandeling door Rotterdam. Halen een coffee to bij Bagels and Beans en slenteren over de markt. Terug op de boot steken we de haard aan en beginnen we alvast met de voorbereidingen voor de winterbbq op het dek! Hier staat namelijk een Kamado barbecue en daar maken we maar al te graag gebruik van. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slaap lekker

Het voordeel van een winter bbq is dat je daarna zo lekker rozig bent van het buiten zijn. We openen een biertje en schuiven aan de lange eettafel voor een potje Mens Erger Je Niet. De haard brand, de muziek staat aan en meer dan elkaar hebben we echt niet nodig. De cabin telt 2 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een ingebouwd tweepersoonsbed (1,80 breed x 2,00 m lang) en een groot bunkbed (1,90 breed op het breedste deel x 2,10 lang). Op het Bunkbed zou ook iemand kunnen slapen. 

 

 

 

 

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijt hebben we zelf meegenomen. Na een lange douche beginnen we de dag met koffie en pancakes. Het voelt alsof we echt even helemaal weg zijn. Al is het maar een nachtje, ik voel me weer opgeladen. 

Het is overigens niet mogelijk om met de Marine Cabin te varen. Maar hier aan wal liggen is ook echt heel fijn. De boot ligt er sowieso tot april. Het is nog niet zeker of de boot blijft liggen of naar een andere locatie vaart (net buiten Rotterdam). Wanneer dit bekend is openen ze ook de kalender vanaf april.

 

 

 

 

 

 

 

 

De boot op!

Zelf de Marine Cabin ontdekken? Boeken kan via deze link. Veel plezier! 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-