Slapen in een

panoramahuisje
groede.png
de-groede.png
Groede, Zeeland

'Heerlijk een weekendje uitwaaien aan zee' 

 

Vanuit je panoramahuisje kijk je over de zee en de voorbijkomende schepen. Een frisse zeewind waait door mijn haren en ik krijg een blos op mijn wangen van een heerlijke strandwandeling. Op strandcamping Groede in Zeeland kun je op het strand overnachten en heb je een schitterend uitzicht vanuit je panoramahuisje.  

Uitzicht op zee

 

Het is zaterdagochtend en we zijn klaar om te vertrekken. De kever is ingepakt en we stellen de tomtom in op Zeeweg 1 in Groede. Heerlijk een weekendje uitwaaien aan zee! Wanneer we na 2 uur rijden (de kever gaat niet zo hard) aankomen, staat er een bolderkar voor ons klaar. We leggen onze bagage erin en lopen naar Panoramahuisje De Boei. Het is een mooi gezicht zo alle huisje op een rij. Wees overigens niet bang dat je geen privacy hebt, tussen de huisjes staat een beschutting die ervoor zorgt dat de buren niet naar binnen kijken.

 

DSCF0860.jpg

 

DSCF0958.jpg

 

Het panoramahuisje
Het panoramahuisje is geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen. Het beschikt over een badkamer met douche en een keuken met kookplaat en koelkast. Op de beneden verdieping staat een bank, een eettafel en hier bevind zich de eerste slaapkamer met stapelbed. Wanneer je de ladder opklimt vanuit de keuken kom je in de tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed. Mét een spectaculair uitzicht over zee. Voor het huisje kun je op de grote veranda van het uitzicht genieten.

 

DSCF1063.jpg

 

Strandwandeling
Wanneer je de openslaande deuren opent, hoor je het geluid van de golven en ruik je de zeelucht. We trekken onze Timberlands aan en slenteren langs de zee, over het strand langs hardlopers, wandelaars en paardrijders. De eerste strandtent die we tegenkomen is Strandtent Puur. We nemen plaats aan een tafeltje bij het raam en bestellen een broodje, want van een wandeling krijg je honger! De rest van de dag luieren we in het huisje en worden we even helemaal stil wanneer de avond valt en we ‘het noorderlicht van Nederland’ bewonderen.

 

DSCF0895.jpg

 

Zondag Zon
Totaal onverwacht worden we zondagochtend wakker van de zon! Vanuit ons bed zien we vissers hun hengel uitgooien en blijven we nog even vanuit ons bed naar dit levende schilderij kijken. Aan de deur hangt een zakje met verse broodjes. We zetten koffie en ontbijten op de veranda voor het huisje.

Na het ontbijt zetten we de strandstoeltjes in de zon en dommelen we weg door de warmte van het zonnetje. Wat heb ik de zon gemist zeg, heerlijk!

 

DSCF1001.jpg

 

Zand tussen de tenen
Ben je een strandliefhebber en kun je geen genoeg krijgen van zand tussen je tenen? Dit huisje is dé plek voor iedereen die even wil uitwaaien, wil genieten van de Nederlandse kust of een duik wil nemen in de Noordzee. Of voor iedereen die gewoon even helemaal niks wil doen en alleen maar wil kijken, naar de zee en de voorbijkomende schepen. Ik ben om en ik wil hier absoluut nog eens terugkomen. Reserveer je huisje hier.

 

 

Deel dit bericht op social media!

-