Bijzonder overnachten

in een boomhut
DSCF9119.jpg
DSCF9046.jpg
Erve Veldink

 

Boomhutten, ik kan er geen genoeg van krijgen.

 

Van eenvoudig tot super de luxe. Deze boomhut van Erve Veldink mochten we een nachtje proberen. En in dit mooie winterwonderland waande we ons in het Lapland van Nederland. Inclusief Vita de honden wolf. 

Zo knus!

 

De boomhut is eenvoudig en primitief maar heel erg knus. Zelfs met vorst is het er prima vertoeven. De straalkachel in de hut zorgt voor warmte, maar kleed je in de winter ook gewoon lekker warm aan. 

 

 

 

 

 

 

Slapen in de bedstee

De boomhut is geschikt voor twee volwassenen en een kind. Wij hebben Kian bij ons en het campingbedje past net in de ‘woonkamer’. Je bed vind je in een knusse bedstee. Verder beschikt de boomhut over twee stoeltjes, een tafeltje, wat servies en een waterkoker. Een keuken, de badkamer en het toilet vind je in de naast gelegen boerderij. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van de mini winkel naar de sauna

In de boerderij vind je naast de keuken en badkamer ook een sauna! Deze moet je vooraf even reserveren. Sauna iets te heet voor je? Kies een boek uit de boekenkast of maak een wandeling. In de mini winkel vind je wat streekproducten, handig als je iets bent vergeten. Maar de verse appelsap is een aanrader.

 

 

 

 

 

 

Vita de lieve hond

Vita is de hond die je welkom heet op Erve Veldink. Een super lieve hond die ook graag even poseert voor de foto. Naast Vita zijn er verschillende kippen en twee pauwen die met een beetje geluk hun veren uitslaan. Oja, de haan kraait in de ochtend. ;) Loop in de ochtend even naar de mini winkels voor verse eitjes!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf op ontdekking?

Boek deze boomhut hier. Geen fan van boomhutten? Kijk dan op hun website ook even naar de Finse Kota en de Cocon! Daarnaast is de boerderij te huren als groepsaccommodatie.

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-