Slapen in 

een Airstream
vierkant2.jpg
DSCF0537.jpg
Bloemendaal, Nederland

Een plezier om naar te kijken.

 

Deze stoere Airstreams in Bloemendaal staan te schitteren in de zon wanneer we op vrijdagmiddag op Camping de Lakens arriveren. Vijf stoere jongens in de Hollandse duinen. Wat een heerlijk vooruitzicht. Een weekend lang zon, zee, strand en een Airstream! 

Op Camping de Lakens is het altijd feest.

 

Want zeg nu zelf, overnachten aan de Hollandse kust is een feestje opzich! Airstream nummer 25 is een weekend lang ons thuis. En wat had ik hem graag mee naar huis genomen. De Airstream is ruim, licht en voorzien van elektriciteit en een toilet. Voor een warme douche moet je even naar het sanitair gebouw op nog geen 100 meter lopen. En maak dit moment extra speciaal door te kiezen voor een douche met uitzicht over de duinen. Dat is nog eens goed wakker worden!

 

 

 

 

Pecan karamel ijs

De Airstream is geschikt voor 4 personen. De caravan beschikt over een tweepersoons slaapkamer met tweepersoonsbed en een bedbank voor twee personen in de ‘woonkamer’. Gek op koken? Leef je dan uit in de ruime keuken met driepits gasfornuis en oven. Dek gezellig de picknick tafel en geniet van een zeebriesje. Wij gaan voor een barbecue avondje, inclusief de biertjes uit het welkomstpakket. En mocht je toch nog honger hebben in bijvoorbeeld een flinke bak ijs? (Pecan, karamel ijs van de Spar…ik zeg doen!) Loop dan even naar de camping winkel.  

 

Het is overigens ook mogelijk om in Restaurant Gestrand aan te schuiven voor (stoere) streekgerechten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vliegers

Camping de Lakens is een strand camping, dus op zaterdag slenteren we naar het strand. Over de hoge duin, naar een gezellig druk strand met surfers, wandelaars en dansende vliegers. We maken videobeelden met de drone en ik waag me een klein stukje de zee in. 

 

 

 

 

 

 

Veel meer dan zomaar een camping

Op Camping de Lakens kun je naast de Airstream (Retro Trailer) nog veel meer toffe accommodaties huren. Bijvoorbeeld een Beach Bus, een Beach Lodge, een Strandhuisje of een Backpack Shack. Wij komen hier zeker nog eens terug, om te overnachten of wellicht voor een fijn yoga weekend in de duinen. Want ook dat is hier mogelijk. 

 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-