Bijzonder overnachten in een

Pipowagen Deluxe!
DSCF3036.jpg
DSCF3087.jpg
Heythuysen, Nederland

Een hottub, geitjes en een wellness in de wei. Wat wil je nog meer!?

 

Samen met Jenna vertrok ik in de kever richting Limburg voor een nachtje in de Pipowagen Deluxe op Buitengoed de Gaard in Heythuysen. Een plek waar het heel moeilijk is om je tas weer in te pakken, want naar huis wil je echt niet meer. 

 

Badderen en bubbels

 

De Pipowagen Deluxe is geschikt voor vier personen maar is ook een hele romantische plek om lekker samen naartoe te gaan. Je overnacht in een luxe bedstee voor twee met heerlijke (verstelbare) bedden. Aan alles is gedacht, van badjassen tot badspullen in de badkamer en van koffie en thee tot een heerlijke verrassing in de koelkast. 

 

Wanneer we langs de geitjes naar de Pipowagen rijden krijgen we beide een lach op ons gezicht. Van deze plek worden we vrolijk! De geitjes huppelen vrolijk in het rond en de Pipowagen staat er prachtig bij, inclusief een persoonlijk naambordje. Wat een warm welkom! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blije geit!

Het is mogelijk om het 'Geiten arrangement' bij te boeken. En hier moet je niet over twijfelen, dit moet je gewoon doen. Saartje de geit pakt je helemaal in. Bij dit arrangement mag je met de geitjes kroelen (hoe leuk!), mag je de geitjes 'uitlaten' en in de ochtend mag je het geitenontbijt serveren. Naast al dit leuks staat er in de Pipowagen nog een luxe box met verrassingen. Vergeet vooral de geitenkeutels niet te proeven...

 

 

 

 

 

 

 

 

Weidewereldwellness

Wanneer je afscheid hebt kunnen nemen van de geitjes is het tijd om te relaxen! De Weidewereldwellness vind je vlakbij de Pipowagen en bestaat uit een Finse sauna, een koudwater bad en een hottub. Vanuit de hottub heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Een glaasje wijn erbij en genieten maar! 

 

 

 

 

 

 

Ontbijtje van Mélange

Bij een luxe overnachting hoort natuurlijk ook een luxe ontbijt. In de ochtend staat er een flinke ontbijtmand voor de deur van Mélange.  Je kunt van tevoren aangeven hoe je het ontbijt wilt hebben. Overal wordt rekening mee gehouden. Na ons ontbijt is het tijd voor het geitenontbijt! De zakjes met geitenvoer zitten  in de box van het Geitenarrangement. 

 

 

 

 

 

 

Ook bubbelen en met geitjes kroelen?

Wil je er even helemaal uit, in een hottub bubbelen en kennis maken met geit Saartje? Kijk dan even op de website van de Pipowagen Deluxe en ga erop uit! Het is ook mogelijk om de Mammaloewagen te boeken! In de winter is het overigens ook genieten op Buitengoed de Gaard, alle accommodaties zijn goed verwarmd! 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-