Bijzonder overnachten

warredal Cabin 
IMG_1800.jpg
IMG_1735.jpg

Neeroeteren

 

Opladen in de bossen in een Cosy Cabin.

 

We kijken er al een tijdje naar uit. Na de verbouwing van ons nieuwe huis kijken we uit naar een lang weekend rust en buiten zijn. Even helemaal niets. Het Warredal is hier gelukkig de ideale plek voor. 

Terug naar de basis

 

Nutchel is zoals ze het zelf zeggen ‘de nieuwe glaming’ ervaring. Terug naar de basis, geen wifi, een houtkachel en olielampen en kaarsen als verlichting. Ik hou ervan. Op domein Het Warredal staan 29 Cosy Cabins. Houten huisjes die opgaan in de natuur. Allemaal met zorg en liefde ingericht. 

 

 

 

 

 

 

Onze cabin (7) is geschikt voor vijf personen. De keuken is voorzien van een wasbak, tweepits gasfornuisje en keukengerei. Wanneer je op het bankje voor het raam neerploft kijk je het bos in. Er is meer dan genoeg brandhout voor de houtkachel en de mega theepot op de kachel voorziet ons van kokend water voor een kop thee. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olielampen en 30 seconds

Hoe knus de cabin ook is, buiten is het net zo goed toeven. De vrolijke gele stoeltjes zetten we in de zon en steken na een boswandeling de bbq aan die naast de cabin staat. Wanneer het begint af te koelen steken we in de cabin de olielampen en kaarsen aan. Tijd voor een avondje bordspelletjes! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijten en bubbelen

Maak je verblijf compleet met een heerlijk ontbijtje! In de tipi tent op het Warredal haal je je ontbijtmand op met vers brood, beleg en drinken. Ideaal voor een relaxed begin van de dag. Na het ontbijt mogen we twee uur gebruik maken van de jacuzzi op het park. Deze is tijdens je verblijf bij te boeken. Kijk vanuit de jacuzzi de bossen in, hoor de vogeltjes fluiten en dompel je onder in een warm bad. Genieten! 

 

 

 

 

 

 

De boom in!

Ben je liever nog even actief bezig na al dat geluierd? Klim de boom in en tokkel van boom naar boom in het klimbos van het Warredal. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Daag jezelf uit door voor het hoogste parcours te gaan of doe het rustig aan en pak het parcours net boven de grond. 

 

 

 

 

Enthousiast geworden?

Boek je verblijf via Warredal en kom helemaal tot rust! Laat je me nog even weten hoe het was? @renskeontdektdewereld

 

 

Deel dit bericht op social media!

-