Bijzonder overnachten 

in een Lake House
DSCF5958.jpg
DSCF5863.jpg
Vinkeveense plassen

 

Een huisje aan het water met jacuzzi, boot, subs en fietsen!

 

De Vinkeveense plassen zijn nieuw voor mij. Maar wat een mooie plek zo op het water! Dit Lake House ontdekte ik via Airbnb en het voldeed aan al mijn verwachtingen! 

Varen tussen de waterstraatjes

 

Wanneer we aankomen worden we opgehaald met een bootje. Super leuk en vooral heel erg handig wat betreft het sjouwen van bagage. Het is ook mogelijk om een bolderkar te pakken en zo vanaf de parkeerplaats naar het Lake House te lopen. Het is namelijk niet altijd mogelijk om met de boot gebracht te worden. Trek dus niet je hakken aan want dan is het een lange wandeling ;). 

 

 

 

 

Helder blauw

We varen langs huisjes op privé eilandjes, met glijbanen naar het water en de één nog leuker dan de ander. We kijken onze ogen uit. En daar is dan het Lake House! Helder blauw, het ziet er zo gezellig uit.  We leggen de boot vast en pakken onze spullen uit. Het huisje beschikt over een woonkamer met ruime bank, mega televisie voor spannende films, een vrolijk groene keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, een kamer met een stapelbed en een badkamer met een douche voor twee personen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buiten

Maar hoe gezellig het binnen ook is, buiten is het nog veel leuker! Naast het Lake House staat namelijk een jacuzzi! Ook vind je buiten een lange eettafel, lounge stoelen en een vuurschaal die ook als BBQ kan worden gebruikt. Het bootje is bij te huren om de Vinkeveense plassen te ontdekken. Een aanrader! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf ontdekken

Wil je dit gezellige Lake House zelf ontdekken? Via deze link maak je je reservering! Have fun!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-