Bijzonder overnachten

in een design B&B
DSCF1680.jpg
DSCF1694.jpg
Brugge, Vlaanderen

Alsof je bed in een sprookjesbos staat.

 

Bij la Suite Sans Cravate wordt je helemaal in de watten gelegd. Van een welkoms drankje bij aankomst tot een ontbijt waar je u tegen zegt. Maak kennis met dit design B&B in het centrum van Brugge. 

Luxe in Brugge

 

Sans Cravate, het restaurant van Henk en Veronique (mét Michelinster) werd na een impulsieve beslissing uitgebreid met een B&B. En naar mijn idee was dit de beste keuze ooit. Het B&B is geen standaard bed and breakfast, het is veel meer dan dat. Wanneer je door de schuifdeur naar binnen stapt kom je thuis bij Véronique en Henk, en dat voelt als een warm bad kan ik je vertellen. 

 

 

Deluxe Suite Sauvignon Blanc

De enorme ‘Deluxe Suite Sauvignon Blanc’ op de bovenste etage is een weekend lang ons thuis. De kamer is zo ruim dat je er kunt walsen, mocht je dit willen natuurlijk. Véronique brengt ons een glaasje Sauvignon Blanc en een huisgemaakte Sauvignon Blanc macaron. We nippen aan de wijn en zetten de klapdeuren open. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brugge

We verkennen Brugge, drinken koffie en eten taart. Brugge staat bekend om zijn lekkere chocolade, kantwerk en wafels. Na een dag lopen zijn onze voeten moe en keren we terug naar het B&B om lekker te relaxen. Deze suite heeft namelijk alles om te ontspannen, in het grote vrijstaande bad of onder de ruime regendouche. En vergeet vooral de rozemarijn badspullen niet uit te proberen.

 

 

 

 

Een appeltje voor de doorst

Wat een heerlijk bed! We slapen uit en lopen rond half 10 naar het ontbijt. Niet zomaar een ontbijtbuffet maar een persoonlijk gekozen ontbijt. Tijdens het inchecken krijg je een ‘ontbijtformulier’ waarop je je wensen voor het ontbijt kunt aangeven. Een heerlijk ontbijt en ondanks de persoonlijke keuze toch verrassend! Wat een plaatje dit ontbijt!

 

 

 

 

Thuiskomen

Het klinkt misschien cliché maar bij La Suite Sans Cravate voel je je echt thuis. Ben je toe aan luxe en wil je Brugge ontdekken? Ga dan eens langs bij Véronique, reserveer voor nog meer luxe een tafeltje bij Sans Cravate aan de overkant en geniet. Veel plezier! 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-