Overnachten in 

Huize Carmiggelt
DSCF1063.jpg
DSCF1035.jpg
Lanaken, Vlaanderen

Midden in de bossen, in de Vlaamse gemeente Lanaken ligt Huize Carmiggelt.

 

Wanneer je de deur van dit knusse tweepersoons huisje opent, waan je je even terug in de tijd. Het huisje neemt je mee naar de jaren 50 en is dé plek om even te onthaasten. 

Even terug in de tijd

 

Wanneer je de voordeur opent waan je je in een ruimte van eenvoud en rust. Zonder televisie, maar met een flinke boekenkast vol Hermans, Carmiggelt en Bomans. Mocht je het te stil vinden draai dan een plaatje van Buddy Holly tot Elvis, duik de keuken in of plof op de bank om even helemaal niets te doen. 

 

 

 

 

 

 

Klein maar zo fijn

Het huisje is geschikt voor tweepersonen en beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met douche en toilet, een ruime woonkamer met open keuken en in de hoek een eetkamer met ronde tafel. 

 

 

 

 

The Beatles

Het is een heerlijk relaxed weekend. We maken een wandeling door de bossen, langs paarden en andere huisjes en wanneer het begint te schemeren gaan we op zoek naar herten en everzwijnen. Helaas zonder succes, maar wat is het fijn om na een boswandeling weer terug te komen in Huize Carmiggelt. De kachel staat aan en we ploffen op de bank. Ik werk aan mijn boek met op de achtergrond The Beatles.

 

 

 

 

 

 

Zondags ontbijtje

Het bed staat naast het raam en wanneer ik wakker word spiek ik even naar buiten. Het zonnetje schijnt en stilletjes kruip ik uit bed om een zondags ontbijtje te maken. Croissantjes uit de oven, een gebakken eitje en boterhammen met oude kaas. We zetten een plaatje aan en ontbijten voor het raam aan de eettafel. 

 

 

 

 

 

 

Ga even terug in de tijd

Huize Carmiggelt is een fijne plek om even offline te zijn, te onthaasten of een boek te lezen. Om even te ontsnappen aan het drukke leven. Via deze link reserveer je het huisje en ga je even terug in de tijd. 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-