Bijzonder overnachten 

in Getaway Deluxe
DSCF5437.jpg
DSCF5517.jpg
Dalfsen, Nederland

Deze getaway deluxe is een huisje naar mijn hart.

 

Ik wil het optillen en meenemen, om de rest van mijn leven in te wonen. Alles klopt, de ruimte, de inrichting en zelfs de kleur van het beddengoed is hoe ik het zou willen.  Okergeel, alsof de zon iedere dag schijnt.

Slapen bij de houtkachel

 

De houtkachel brand, de muziek staat aan en we ploffen op de bank. Om lekker he-le-maal niets te doen. Deze getaway deluxe van 70 m2 is geschikt voor vijf personen en heeft een lager gelegen zitgedeelte met grote leren bank en Wanders houtkachel. Iets hoger vind je de luxe keuken en nog een trapje hoger vind je de eethoek. 

 

Ondanks de verschillende gedeeltes ben je overal met elkaar in contact. In de keuken kijk je de woonkamer en de eethoek in en vanaf de eethoek kijk je door de grote ramen de woonkamer in. Wel zo gezellig tijdens het koken! Al is het uitzicht door de grote raampartij ook niet verkeerd. De getaway ligt naast het water met uitzicht over de weilanden, in de verte zien we een schaap en aan de overkant zien we een klein wit huisje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thee en jazz

Een televisie is er niet, maar zeg nu zelf, die heb je hier echt niet nodig. Ik zet een flinke pot thee, maak de kachel aan en zet een Spotify playlist aan. Jazz, omdat het zo goed bij het schilderij aan de muur past. We leggen het ene houtblok na het andere op de kachel, lezen tijdschriften en vallen uiteindelijk op de bank in slaap. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een driepersoonsbed

De getaway telt twee slaapkamers. Met in de ene kamer een bed van maar liefst 2.70 bij 2.10 meter! Voor drie personen dus. Maar alleen of samen mag natuurlijk ook gewoon. Je slaapt op een matras van Emma en de dekbedden en kussens zijn anti-allergee. Fijn, daar houden we van. Dat betekend extra lekker slapen om in de ochtend een duik in de rivier te nemen. Leuk voor in de zomer of de bikkels in de winter. Ik duik tijdens ons bezoek liever onder de regendouche in de luxe badkamer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer!

Dat ik groot fan ben van deze getaway is geloof ik wel duidelijk. Gelukkig hebben de eigenaren van deze cabin niet stilgezeten. Zo staat er een getaway in de buurt van Deventer en komen er nog een aantal bij! Zo is de bouw van een derde getaway al begonnen op een klein eilandje vlakbij Rotterdam. Genoeg redenen dus om Getaway Deluxe in de gaten te houden! 

 

10% KORTING OP JE BOEKING!

Wil je hier ook overnachten? Alle boekingen tot 31 maart krijgen 10% korting! Gebruik de kortingscode: GETAWAYDELUXE2018 en ontvang 10% korting op je boeking. De code geldt voor verblijf in 2018. Reserveer hier!

 

 

Deel dit bericht op social media!

-