Bijzonder overnachten in

bosvilla de Zwarte Zwaan
23B4ECBC0-60D8-4C27-B4C5-F0C3FE226B44.jpg
DSCF6251 2.jpg

Lille, Antwerpen, België

 

Slapen in bosvilla de Zwarte Zwaan voelde als een sprookje.

 

Wat een schitterende accommodatie. Ontworpen en gebouwd met heel veel liefde door Steven en Kathy in samenwerking met Buro Bauer.  In 2018 kochten ze halsoverkop een stuk bouwgrond om vervolgens na drie jaar een pracht van een villa op te leveren. De Zwarte Zwaan. En de naam zegt alles over de villa, een zwarte zwaan is sierlijk, met rondingen en ook een synoniem voor iets speciaal, anders of onverwacht.

Zwart en sierlijk

 

De bosvilla is geschikt voor 4 personen. (En indien families met kinderen tot 6) Via een bospad kom je aan bij de villa die midden in de bossen staat. Net als een aantal andere boshuisjes die aan dit doodlopende pad liggen. Maar aan privacy absoluut geen gebrek. Rond de bosvilla ligt een flink stuk privé grond met meer dan 1000 inheemse aanplantingen. Via smalle paadjes en de bewegwijzering bordjes loop je naar de schommel, hottub en kampvuurplaats.

Loop ook even een rondje om de villa en ga op zoek naar de ladder! Via deze ladder kom je namelijk op het dak waar je in een groot net heerlijk kunt zonnen. Het is overigens niet de bedoeling om op het dak te lopen. Dit is namelijk begroeit waardoor het helemaal opgaat in de omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hottub

Niets zo fijn als een hottub bij je verblijf. In de villa liggen handdoeken en badjassen al voor je klaar. Al is de badkamer ook een plaatje op zich. De enorme inloopdouche met dubbele regendouche kijkt uit over de bossen. En nee, echt niemand kan je hier zien staan. Dus vooral het douchegordijn open houden voor een hele leuke beleving. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Film kijken op de beamer

Wanneer het buiten donker is en Kian lekker ligt te slapen trekken we het grote beamer scherm naar beneden. We kruipen gezellig op de bank en concluderen dat dit echt de perfecte setting is voor een heerlijk filmavondje.  Al zijn wij ook altijd in voor een kampvuuravondje. Maar gelukkig verblijven we hier wat langer en steken we de volgende avond het kampvuur aan en roosteren we marshmallows. 

 

 

 

 

Zelf de Zwarte Zwaan ontdekken? Doen! 

Boeken kan via de deze link. En niet te lang wachten want deze accommodatie is heel erg geliefd. 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-