Bijzonder overnachten 

in een boshut
DJI_0076.jpg
DJI_0059.jpg

Apeldoorn, Nederland

 

Buiten badderen en champagne bij het ontbijt. Wat een feest! 

 

Over luxe en rust gesproken. Deze boshut van Van der Valk Cantharel is even iets anders dan normaal. Maar het voelt absoluut niet als 'een van der Valk'. Deze boshut is echt té gek! 

Buiten in bad

 

We beginnen onze overnachting anders dan anders. Er staat namelijk een Land Rover Defender voor ons klaar! Inclusief picknickmand met snacks, drinken en twee strandstoeltjes voor tijdens de tocht. We rijden namelijk een route van zo'n drie uur over de Veluwe. De bossen kleuren prachtig mooi oranje. Het zonnetje breekt door en we rijden na een mooie rit weer naar Van der Valk Apeldoorn. Deze Land Rover tocht is trouwens bij te boeken. 

 

 

 

 

 

 

Oesters en een houtkachel 

We checken in en rijden met de auto naar de boshut. Deze ligt verscholen tussen de bomen, met uitzicht over de weilanden. Wat een fijne rustige plek. In de boshut vind je een prachtige woonkamer met een grote glazen pui. Beneden vind je de master bedroom met heerlijk groot bed en los toilet. Op de vide vind je twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche en wastafel. We steken de houtkachel aan en leggen Kian op bed. Na zijn slaapje lopen we naar het Van der Valk restaurant voor oesters en biefstuk. Genieten om zo weer eens uit eten te kunnen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badderen en heel veel ontbijt

De volgende ochtend is ge-wel-dig. We nemen namelijk met z'n drietjes een duik in het buiten bad! Heerlijk warm water en lekker veel sop ;). Na het badderen verbazen we ons over het uitgebreide ontbijt dat die ochtend voor de deur is neergezet. Er blijft maar eten uitkomen! En allemaal zo lekker. Van champagne tot verse zalm en van yoghurt tot verse broodjes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je deze heerlijke plek zelf ontdekken? Reserveren kan hier. Veel plezier!

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-