Bijzonder overnachten 

bij The Craftsmen
13.jpg
11.jpg

The Craftsmen, Amsterdam

 

In 2019 opende Hotel The Craftsmen haar deuren aan de grachten van Amsterdam.

 

Het hotel telt veertien bijzondere kamers die elk een uniek Nederlands historisch ambacht uitbeelden. Wij sliepen een nachtje in The Artist Suite.

 

Reserveer hier

 

 

In bad aan de grachten

 

Wanneer je in deze suite verblijft voelt het alsof je even een local bent. Deze kamer heeft namelijk een eigen entree aan de kant van de grachte en telt twee verdiepingen. Alsof je zo je eigen apparmentje in Amsterdam uitloopt. Op de benedenverdieping vind je een heerlijk groot bed met aan het voeteneinde een grote kist. Wanneer je deze opent, ontdek je een kledingkast. Ook vind je hier een gezellig zitje met twee fauteuils en een tafel. Wanneer je de met verf bespatte trap oploopt komt je in een badkamer waar je even stil van gaat zijn. Het vrijstaande bad op gouden pootjes kijkt naar buiten en geeft uitzicht over een prachtig stukje Amsterdam. Oja, er hangen ook luxaflex dus relax.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Negen straatjes

Het hotel ligt super centaal en op loopafstand van de negen straatjes. Leuk om doorheen te slenteren en een kijkje te nemen bij tientallen boutiques.

 

Ontbijt

Een hotel is geen hotel zonder (uitgebreid) ontbijt. Ook bij dit hotel leggen ze je in de ochtend graag in de watten. We zetten het grote dienblad op bed en eten in onze witte badjassen tot we propvol zitten. En nee, dan is nog lang niet alles op. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf dit toffe hotel ontdekken? Via deze link boek je een kamer! Alvast veel plezier in Amsterdam! 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-