Bijzonder overnachten op

Camping de Wereld
DSCF3071.jpg
DSCF3188.jpg
Overasselt, Gelderland

 

Geen festivals maar wel deze toffe festival pop-up camping!

 

Iedere tent heeft zijn eigen land naam waardoor het toch een klein beetje voelt alsof we overal naartoe kunnen reizen. Op Camping de Wereld ontdekte ik Tipi India. 

 

Van Kaapstad tot India

 

Helaas zijn er dit jaar door de Corona crisis geen festivals om te bezoeken. Maar niet getreurd! Ervaar het festival gevoel een klein beetje op verschillende festival pop up campings! Zo ook op Camping de Wereld. Hier vind je een 'tipi dorp' van rond de vijftig tenten! Plus twee Yurts, hangmatten, een foodtruck, een hottub en verschillende activiteiten. 

 

 

 

 

Vergeet je kussen niet!

De tipi is eenvoudig ingericht met veldbedden, een koelkast, tweepits kooksetje, borden, bekers en bestek. Pannen en beddengoed moet je zelf even meenemen. Buiten staat een picknick tafel en een tafeltjes met vier stoelen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privé toilet en douche

De festival dixie maar dan de 'luxe' variant. We hebben namelijk een privé dixie en een privé dixie douche! Dus lekker fris en je komt geen sporen tegen van andere camping bezoekers. Wel zo fijn toch. 

 

 

Een opblaas badje

Helaas kunnen wij door het droge weer de afgelopen dagen geen gebruik maken van de hottub. Maar daardoor hebben we extra veel tijd om bordspelletjes te spelen! Er liggen namelijk stapels spelletjes, boeken en kinderspeelgoed bij de info tent. Ook kun je bij de shop terecht voor de hoognodige spullen die je misschien bent vergeten of gewoon op dat moment even heel hard nodig hebt. Zoals tandpasta, een opblaas badje of een fles siroop. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga op pad

Loop vooral een rondje over deze kleurrijk camping om alles te ontdekken. Zo kom je in het bos misschien wel een levens grote adelaar tegen of vind je op zondag ochtend een aantal verse eitjes. Ook is het mogelijk om een fiets te huren en de omgeving te verkennen. Zo zit er op steenworp afstand pannenkoeken restaurant St. Walrick.

 

 

Zin om Camping de wereld te ontdekken?

Boek snel je accommodatie en ontdek deze zomer de wereld in het klein! 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-