Bijzonder overnachten in

een Boomsuite
DJI_0656.jpg
DSCF7620.jpg

Dinther, Nederland

 

De luxe van een hotelsuite, maar dan net een beetje specialer.

 

Deze suite zit namelijk vier meter hoog in de boom, verscholen tegen een eeuwenoude eik. Inclusief Finse sauna en een superruim dakterras met uitzicht over een weiland met shetlandpony’s.

Luxe in de boom

 

Wat een ruimte! De boomhut is geschikt voor twee personen, maar er is ruimte voor tien. Onder het dakraam staat een heerlijk groot tweepersoonsbed. Wanneer je doorloopt, vind je de keuken met koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Ook vind je hier het servies voor het ontbijt. Koken is niet mogelijk in de boomsuite, maar er zijn genoeg restaurants in de buurt. Wanneer je de schuifpui opent, sta je op het geweldig grote terras.

 

 

 

 

 

 

 

 

FIETSEN

Huur een fiets bij de eigenaren en ga op ontdekking. Vul onderweg je fietsmand met lekkers uit de omgeving!

 

UIT ETEN

Tijdens ons verblijf gingen we een hapje eten bij De Toren Eten & Drinken in Heeswijk-Dinther. En ik kan jullie één ding adviseren: spring op de fiets naar De Toren voor cocktails op het terras, wijntjes aan de schitterende bar of een uitgebreid diner in de binnentuin. Loop nog even een rondje door de kas en je avond is compleet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedemorgen!

Niets zo fijn als een ontbijtservice.  In de ochtend staat er een grote mand voor de deur met heel, heel, heel veel lekkers. Wij dekte de buitentafel en hebben geprobeerd zoveel mogelijk op te eten. Maar geloof me, op deze plek blijf je graag nog een uurtje zitten. 

 

 

Reserveren 

Wil je deze boomsuite zelf ontdekken? Via deze link boek je je verblijf. Kijk trouwens ook even naar de andere accommodaties van Boutique Resort Life is Good. Veel plezier!

 

Deel dit bericht op social media!

-