Bijzonder overnachten  

in een Boomhut XXL
DJI_0144.jpg
DSCF7623.jpg
Echten, Nederland

 

'De jacuzzi is warm en de bedden zijn opgemaakt, morgen staat er een ontbijt voor jullie klaar. Genieten!' 

 

Met een drankje in mijn hand, mijn benen op de rand van de jacuzzi en muziek uit de speaker kan ik concluderen dat ik weer een té gekke slaapplek heb ontdekt! 

Bekend van het tv-programma Boomhut XXL!

 

Op vakantiepark Westerbergen in Echten staat een wel heel toffe accommodatie! Namelijk een boomhut XXL geschikt voor vier personen, inclusief jacuzzi en terras. 

 

Na een warm welkom pakken we onze spullen uit en gaan we op ontdekking. Via een trap kom je op een vide waar je een tweepersoons slaapkamer vind. De woonkamer beschikt over een pelletkachel en kijkt uit over de bossen. De boomhut staat aan de rand van het vakantiepark waardoor je geen last hebt van andere vakantiegangers. De ideale plek, weg van de drukte, midden in de bossen. Achter twee houten deuren vinden we de tweede slaapkamer met twee losse eenpersoonsbedden. 

 

 

 

 

 

 

Tweehonderd jaar oud

De boomhut is van alle gemakken voorzien. In de keuken vind je een vaatwasser, combimagnetron en Nespresso apparaat. De boomhut is ingericht met natuurlijke materialen. Zo is het keukenblad gemaakt van een 200 jaar oude boomstam.  

 

 

 

 

Rimpels

Een jacuzzi op deze plek, beter kan toch niet? Het water kan verwarmd worden tot 40°C. Super lekker voor de koude dagen! We zetten de bubbels aan, schenken een drankje in en badderen tot we verrimpeld zijn. Een eekhoorn wipt langs en we zien konijnen langs huppelen. Wanneer onze drankjes op zijn besluiten we een bezoekje te brengen aan de Spar op het park voor wat kleine boodschappen. Gewoon in onze badjas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook de hoogte in?

Zelf ervaren hoe het is om in deze té gekke slaapplek te logeren? Boek snel een weekendje en geniet onder andere van de VIP-service met een handdoekenpakket voor elke gast en opgemaakte bedden bij aankomst. Vergeet overigens niet het ontbijt in het restaurant van het vakantiepark! 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-