Bijzonder overnachten

in een lodgetent XL
DSCF2628.jpg
DSCF2597.jpg
Velp, Nederland 

 

Er zijn plekken waar je graag vaker komt.

 

Buitenplaats Beekhuizen in Velp is zo'n plek. Midden in de bossen vind je een vakantie dorpje van lodgetenten en Pods. Wij verbleven een nachtje in een Lodgetent XL. 

 

 

Kamperen met alle luxe

 

Kamperen kan ik het eigenlijk niet noemen. De lodgetenten zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Van keuken tot badkamer en van comfortabel bed tot ruime veranda. De lodgetent XL is geschikt voor maar liefst 7 personen. Wij ontdekken deze té gekke slaapplek voor het eerst met zijn drietjes. En ik moet zeggen, luxe kamperen met een baby van 6 weken is prima te doen. 

 

 

 

 

 

 

27 graden

We checken in en parkeren de auto vlak bij de tent. Wel zo makkelijk met een auto vol met babyspullen. Het is inmiddels rond de 27 graden en in de tent is de temperatuur ook behoorlijk opgelopen. Maar gelukkig kunnen we lekker op de loungebanken voor de tent ploffen en slaapt Kian in de kinderwagen naast ons.  

 

We spelen 'Mens erger je niet', doen een dutje, maken een wandelingetje door de bossen en genieten vooral van het niets doen en het buiten zijn.  

 

 

 

 

 

 

Kannen en kruiken

We kruipen vroeg onder de wol. Het is inmiddels afgekoeld en de temperatuur in de tent is nu aangenaam om te slapen. 'S nachts vullen we een aantal kruiken en leggen deze in bed. Rond 4 uur geven we Kian de fles en warmen we ook zijn bedje weer op. In de ochtend worden we wakker van het zonlicht en de vele vogels die we horen fluiten. Ik bak pannenkoeken en we beginnen de dag heerlijk relaxed voor de tent in de zon. 

 

 

Restaurant Woodz

Onze eerste keer buiten de deur eten is weer een feit. Ook restaurant Woodz mag zijn deuren na de Corona crisis weer openen. En daar gaan wij natuurlijk gebruik van maken! We wandelen met Kian in de draagzak door het bos en nemen uiteindelijk plaats bij Woodz voor een lunch en een kop koffie. Kian is inmiddels in slaap gevallen en we nemen de tijd. Door een lazy checkout kunnen we tot 13.00 uur in de lodgetent verblijven. Dit is per verblijf bij te boeken voor 25 euro en geeft je de mogelijkheid om lekker uit te slapen (normale checkout is om 10.30 uur).  Ook is het mogelijk om eerder in te checken. 

 

 

 

 

 

 

Bubbelen

Wij slaan het deze keer even over maar hoe leuk is het om tijdens je verblijf de hottub te reserveren! Maar mocht je veel langer willen bubbelen? Boek dan een Lodgetent Wellness met prive hottub!

 

 

Zomer in Nederland

Besloten om dit jaar lekker in Nederland te blijven? Bij Buitenplaats Beekhuizen kan ik je verzekeren van een super relaxed verblijf midden in de bossen, breng een bezoek aan de Posbank, neem plaats bij restaurant Woodz en wandel door de bossen. Maar doe vooral niet te veel, even helemaal niets en genieten, gewoon in eigen land. 

 

Wij komen hier zeker nog eens terug! 

 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-