Bijzonder overnachten in

een bed en badhuis
DSCF4569.jpg
DSCF4553.jpg
Ieper, België

Bij Alflex Bed en Badhuis draait alles om ontspannen.

 

Je beschikt hier namelijk over een eigen wellness! Klinkt als muziek in de oren vind je niet? Van sauna tot bubbelbad en van stoomcabine tot hottub. En het kan nog luxer met een massage van 1,5 uur om he-le-maal te relaxen. Ik ben fan van deze fijne plek! 

Bubbels en een openhaard

 

Bij Alflex Bed en Badhuis is het mogelijk om verschillende arrangementen te boeken en is het mogelijk om het arrangement uit te breiden met bijvoorbeeld een  (duo) massage, voetreflexologie of een pedicure. 

 

Wanneer we aankomen is de hottub al warm, branden de kaarsen en staat de openhaard aan. Wat een warm welkom! Op tafel staat een fles champagne met verschillende hapjes. We nemen plaats aan de tafel en proosten op deze bijzondere plek. Aan werkelijk alles is gedacht.

 

 

 

 

 

 

Rimpels

Er liggen badjassen en teenslippers voor ons klaar. We beginnen de avond in de hottub. Inclusief champagne en een buitenhaard. Wanneer mijn vingers beginnen te rimpelen trekken we onze badjassen weer aan en staat er binnen een uitgebreide kaasplank voor ons klaar. Voor de kaasliefhebber is dit absoluut een aanrader. 

 

 

 

 

 

 

Privé wellness

Gelukkig is de avond nog lang en kunnen we nog uren gebruik maken van de sauna, de stoomcabine, het bubbelbad en de infrarood schermen. Tussendoor koelen we af op de loungebanken buiten en snoepen we van de kaas.

Het fijne aan deze plek is dat niemand je stoort. Zo doen de eigenaren er alles aan om je niet te storen. Via een tussenruimte zetten ze het diner en het ontbijt voor je klaar. Van te voren spreek je hier een tijd over af. Mocht je toch wat willen vragen dan is het mogelijk om via een telefoon een belletje te plegen met de eigenaar.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Zen

In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor ons klaar. Het kostte wat moeite om uit bed te komen want wat liggen deze bedden lekker. Ook is het goed donker door de rolluiken die je helemaal dicht kunt doen. Na het ontbijt worden er twee massagetafels klaar gezet en ben ik na een massage van 1.5 uur he-le-maal zen. 

 

 

 

 

Ontdek het zelf

Zelf het Bed en Badhuis ontdekken? Boek een arrangement op de website van Alflex Bed en Badhuis! Het is ook mogelijk om een middagje of dag gebruik te maken van de wellness zonder een overnachting. 

 

 

Deel dit bericht op social media!

-