Bijzonder overnachten 

in een Bush Box
DSCF4323.jpg
DSCF4320.jpg

Brasschaat, België

 

Ruimte, rust en ontspannen in de sauna. Het kan bij de Bush Box in Vlaanderen.

 

Een mega kampvuurplaats, pannen om buiten te kunnen koken, een groot eigen terrein en een privé sauna maken deze plek voor mij één van mijn favorieten.

 

Reserveer hier

De bossen in!

 

De Bush Box is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Al blijft het een tiny house en is het dus klein. Maar dat maakt het wel extra knus. Naast het huisje vind je nog een extra cabin waar een tweepersoonsbed staat met uitzicht over het groen. In de Bush Box vind je verder een keuken die van alle gemakken is voorzien. Een douche, toilet en kleine wookamer met (slaap)bank en eettafeltje. Het terras buiten is overdekt en een heerlijk plek om zelfs met koud weer en regen buiten te zitten. Steek de houtkachel aan en kruip dicht tegen elkaar aan onder een kleedje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAMPVUUR

Als je ergens een goed kampvuur kan maken dan is het hier. Pak de buitenkook spullen erbij en kies één van de twee kampvuurplaatsen uit op het terrein.

 

 

 

 

 

 

SAUNA

Helemaal tot rust kom je wanneer even de tijd neemt voor een sauna sessie. Deze maak je warm door de houtkachel in de sauna op te stoken. Let wel op, zo lang duurt dit niet. Zo stapte ik in een sauna van maar liefst honderd graden. Plons daarna in het koudwater bad en voel je weer helemaal herboren. Schommel nog even in de hangmat en je slaapt als een roosje.

 

 

Deel dit bericht op social media!

-