Drie dagen 

naar Ierland
DSCF3769.jpg
DSCF3635.jpg
Ierland

Een retourticket voor maar 37 euro naar Dublin.

 

Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Via Airbnb vond ik een appartementje in Zuid-Dublin. Het voelt alweer even geleden maar wat was het een fijn reisje. Drie dagen Ierland en drie dagen mooi weer. Hoe is het mogelijk. Aan de hand van mijn foto's neem ik je even mee terug naar Dublin, de Cliffs of Moher, Galway, de pub en de groene heuvels met schapen. 

Irish coffee en Guinness

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je The Duke zelf ontdekken? 

Boek dan hier een kamer en maak er een heerlijk weekendje weg van. Veel plezier! Laat je me op social media even weten als je incheckt? @renskeontdektdewereld

 

 

 

Deel dit bericht op social media!